Fame Story (16/11): Η εξάντληση των παικτών και... τα ερωτικά παιχνίδια της Μέγκαν με τον Τίτο

Φουντώνουν οι έρωτες;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Fame Story (16/11): Η εξάντληση των παικτών και... τα ερωτικά παιχνίδια της Μέγκαν με τον Τίτο

Απίστευτες είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), και απόψε, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, με την εξοντωτική άσκηση της Πηγής Δεβετζή, οι σπόντες της Αριστέας στο Δημήτρη και τα ερωτικά παιχνίδια της Μέγκαν με τον Τίτο.

Η εξάντληση των σπουδαστών του Fame Story μετά το μάθημα της Πηγής Δεβετζή

Στην αρχή του σημερινού επεισοδίου είδαμε τους παίκτες να πηγαίνουν στο μάθημα γυμναστικής, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο για αυτούς. Μάλιστα, η καθηγήτριά τους τους έκανε παρατήρηση για τις διατροφικές τους συνήθειες, πράγμα, που τους δυσαρέστησε.

Οι παίκτες στο μάθημα ξεκίνησαν να κάνουν ασκήσεις αερόβιας γυμναστικής. Όλο αυτό για κάποιους ήταν πολύ εξαντλητικό και κουραστικό. «Και οι δύο ήταν απαίσιες. Η Μέγκαν και η Αριστέα με δυσκόλεψαν και δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω», είπε ο Δημήτρης στην κάμερα απογοητευμένος. «Δεν μπορώ να το κάνω», σχολίασε στη γυμνάστριά του, ενώ από όσα είπε, φαίνεται, ότι τραυματίστηκε.

Μετά το μάθημα, ενώ εκείνος ήταν σε μία κατάσταση που ήθελε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, αλλά η Αριστέα δε σταμάτησε να τον πειράζει.

Τα ερωτικά παιχνίδια του Τίτο με τη Μέγκαν

Αν και ο Τίτο δηλώνει, πως δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό σκίρτημα ανάμεσα σε αυτόν και τη Μέγκαν, ή την Αριστέα, τα όσα παρακολουθήσαμε σήμερα τον διαψεύδουν κατά μία έννοια. «Του λείπει το φλερτ, μας είπε και είναι νορμάλ», σχολίασε η Μέγκαν για τον Τίτο μπροστά στην κάμερα, αλλά φάνηκε να ενοχλείτε με αυτό.

«Κάποιος πιο πονηρεμένος από εμένα, ίσως να σκεφτόταν κάτι, αλλά εγώ δεν το έκανα», υπογράμμισε με νόημα ο Σωτήρης για τους συμπαίκτες του. Η κοπέλα πείραζε συνέχεια τον Τίτο. «Θέλω πάντα να τη βλέπω χαμογελαστή, όπως τη γνώρισα. Δε θέλω να τη βλέπω στεναχωρημένη», εξομολογήθηκε εκείνος.

Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, αν όλο αυτό θα προχωρήσει, ή όλο αυτό είναι όντως κάτι το φιλικό...