Survivor 2024: Γυναίκα πυροσβέστης - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια των Μαχητών

Αναλογίες μοντέλου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@dimitra_georganti
Instagram/@dimitra_georganti

Με το καλωσόρισμα του νέου έτους θα καλωσορίσουμε και μια νέα ανανεωμένη version του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που επανέρχεται δυναμικά στις οθόνες μας με νέα πρόσωπα, αγωνίσματα και πολλές εκπλήξεις.

Μπορεί το επίσημο trailer να κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες (δείτε το εδώ) αλλά εδώ και λίγες ημέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τόσο ένα όνομα που θα συμμετέχει στην ομάδα των Διάσημων (δείτε εδώ ποιο είναι και πόσα θα παίρνει την εβδομάδα) όσο κι ένα που θα μπει στους Μαχητές με μοναδικό της στόχο, τη νίκη του παιχνιδιού!

Η Δήμητρα Γεωργαντή στο Survivor 2024;

Η Δήμητρα Γεωργαντή πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε στα casting της Ατζούν Μίντια κι όπως φαίνεται έκλεισε για το ριάλιτι επιβίωσης και θα ταξιδέψει στις αρχές του νέου χρόνου στον Άγιο Δομίνικο. Εθελόντρια πυροσβέστης που έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ΤΕΦΑΑ κι έρχεται από την Αγιάσο της Λέσβου.

Το μοιραίο της λάθος

Βέβαια, μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έξω από τα γραφεία της εταιρίας του Τούρκου παραγωγού, μπορεί μέχρι και τώρα να της στοιχίσει το ταξίδι αυτό, αφού είναι γνωστό σε όλους πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μια αδυναμία στην διακριτικότητα και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό δεν υπήρξε...

Survivor 2024: Γυναίκα πυροσβέστης - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια των Μαχητών
Instagram/@dimitra_georganti

Περισσότερες φωτογραφίες από το προφίλ της

Ωστόσο, με μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα μπορούσε κάποιος με σιγουριά να πει πως φαίνεται μια σκληρή αντίπαλος ειδικά στα αγωνίσματα που χρειάζονται ταχύτητα και δύναμη...

Η αμοιβή της στο παιχνίδι

Φέτος, οι αμοιβές / αποζημιώσεις για τους παίκτες θα είναι πολύ μειωμένες. Σύμφωνα με τις πηγές, διάσημοι έχουν αρχίσει και κλείνουν με 2.500 ευρώ την εβδομάδα οπότε, φανταστείτε τι θα συμβεί με τα χρήματα που θα λάβουν οι Μαχητές, θα είναι, σίγουρα, σημαντικά λιγότερα.