My style Rocks: Έχει ήδη τελειώσει για το ΣΚΑΙ - Δεύτερη αποχώρηση μαζί με την Σοφία Χατζηπαντελή;

Ποια είναι τα πρόσωπα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την αντικατάσταση του μοντέλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το My Style Rocks φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, με την Κατερίνα Καραβάτου στο τιμόνι της παρουσίασης, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη σταθερά στη θέση των κριτών, με νέα προσθήκη την Σοφία Χατζηπαντελή.

Η ίδια, αν και στο GNTM έδειχνε να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, στον διαγωνισμό αυτό μόδας έγινε στόχος και δέχθηκε "επιθέσεις" από πολλαπλά μέτωπα. Από τη μία το κοινό που φαίνεται πως μπερδεύεται με την παρουσία και τα λόγια της και από την άλλη τα τηλεοπτικά πρόσωπα που την κατακεραύνωναν καθημερινά για την εμφάνισή της, αλλά και την αδυναμία της να μιλήσει σωστά τα ελληνικά, μπερδεύοντας τα κυπριακά με τα αγγλικά.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με κάποιες αναφορές για άσχημη συμπεριφορά στα παρασκήνια, φαίνεται πως έβαλε το κανάλι σε σκέψεις. Καιρό τώρα, δηλαδή, ακούγεται πως το εκκεντρικό μοντέλο ίσως απομακρυνθεί από το show. Το συμβόλαιό της, όμως, αναφέρει πως δεν μπορεί αυτό να συμβεί πριν την συμπλήρωση 90 επεισοδίων (δείτε εδώ τη ρήτρα και το παρασκήνιο).

Τι συμβαίνει με την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το My Style Rocks

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, λοιπόν, πράγματι δεν μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα, αλλά για το κανάλι η συνεργασία έχει ήδη λήξει θεωρητικά και στο νέο κύκλο που θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει άλλο πρόσωπο στη θέση της.

Τρεις άνδρες, ειδικότερα, συζητιούνται πολύ έντονα στα γραφεία του σταθμού του Φαλήρου, για τη θέση της. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, τον Γιώργο Καράβα και τον Περικλή Κονδυλάτο. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να χρειαστούν δύο από τους παραπάνω, διότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ακουστεί πως είναι πιθανό στον νέο κύκλο να μην βρίσκεται ούτε ο Δημήτρης Σκουλός, αν και δεν φαίνεται να ισχύει το σενάριο αυτό.

Δείτε επίσης; My Style Rocks: Η απαράδεκτη κίνηση της Χατζηπαντελή στην Ραμόνα - Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο (Βίντεο)