Fame Story 17/11: Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία - Ποιος μπαίνει στη θέση της

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story 17/11: Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία - Ποιος μπαίνει στη θέση της

Με πολλές ανατροπές ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Fame Story, το βράδυ της Παρασκευής 17/11. Οι παίκτες τραγούδισαν σε μια φαντασμαγορική έναρξη και στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη διαδικασία για τους υποψήφιους της εβδομάδας.

Το κοινό έσωσε την Άννα

Στο πλατό, δίπλα στον Νίκο Κολώνη στάθηκαν οι τρεις υποψήφιες, η Άννα, η Μαίρη και η Μέγκαν. Ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει διπλή αποχώρηση και στη συνέχεια ανακοίνωσε το όνομα της παίκτριας που "έσωσε" το κοινό. Οι ψήφοι λοιπόν των τηλεθεατών έδωσαν, αυτή την εβδομάδα, ασυλία στην Άννα.

Τρίτη υποψήφια είναι η Άντριου

Αμέσως μετά στο πλατό εμφανίστηκε η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του παιχνιδιού, Ηρώ, η οποία ανακοίνωσε τον πάικτη που θα πάρει την θέση της Άννας και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Fame Story (16/11): Η εξάντληση των παικτών και... τα ερωτικά παιχνίδια της Μέγκαν με τον Τίτο

«Όλα τα παιδιά προσπάθουν. Οι αποφάση μας είναι δύσκολη γιατι ανεβαίνει το επιπεδο. Υπρχουν παιδιά που δεν έχουν φύγει απο τον στόχο τους και άλλα που έχουν φύγει και ασχολούνται με το τι γινεται στο σπίτι και όχι με το βασικό που είναι να μελετήσουν το τραγούδι. Δεν θα το πω κουτσομπολιο αλλα ασχολούνται με τα πάντα. Για αυτή την εβδομάδα εναι υποψήφια η Άντριου.»