Fame Story Highlights (17/11): Το beef του Light στην Κατσαΐτη, το "γαλλικό" που πάγωσε το πλατό και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story Highlights (17/11): Το beef του Light στην Κατσαΐτη, το

Το βράδυ της Παρασκευής 17/11 πραγματοποιήθηκε άλλοι ένα live του Fame Story που τα είχε όλα! Μουσική, χορός, ανεβασμένη διάθεση, κόντρες και αμηχανία... Πρωταγωνιστής της βραδιάς ένας ήταν όμως απ' ότι φαίνεται.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (17/11) στο Fame Story

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία - Ποιος μπήκε στη θέση της

Με πολλές ανατροπές ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Fame Story, το βράδυ της Παρασκευής 17/11. Οι παίκτες τραγούδησαν σε μια φαντασμαγορική έναρξη και στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη διαδικασία για τους υποψήφιους της εβδομάδας.

Στο πλατό, δίπλα στον Νίκο Κολώνη στάθηκαν οι τρεις υποψήφιες, η Άννα, η Μαίρη και η Μέγκαν. Ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει διπλή αποχώρηση και στη συνέχεια ανακοίνωσε το όνομα της παίκτριας που "έσωσε" το κοινό. Οι ψήφοι λοιπόν των τηλεθεατών έδωσαν, αυτή την εβδομάδα, ασυλία στην Άννα.

Αμέσως μετά στο πλατό εμφανίστηκε η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας του παιχνιδιού, Ηρώ, η οποία ανακοίνωσε τον παίκτη που θα πάρει την θέση της Άννας και θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Fame Story (16/11): Η εξάντληση των παικτών και... τα ερωτικά παιχνίδια της Μέγκαν με τον Τίτο

«Όλα τα παιδιά προσπαθούν. Οι απόφαση μας είναι δύσκολη γιατί ανεβαίνει το επίπεδο. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν φύγει από τον στόχο τους και άλλα που έχουν φύγει και ασχολούνται με το τι γίνεται στο σπίτι και όχι με το βασικό που είναι να μελετήσουν το τραγούδι. Δεν θα το πω κουτσομπολιό αλλά ασχολούνται με τα πάντα. Για αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφια η Άντριου».

«Σήμερα σαν να ντύθηκαν λίγο...» - Τα "καρφιά" του Light για την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη

Στα μισά της βραδιάς και μετά την εμφάνιση του Φειδία, ο Light, εκτός από το φωνητικό σχολίασε και το στιλιστικό κομμάτι.

Ο τράπερ λοιπόν, φαίνεται πως άνοιξε ένα νέο beef, αυτή τη φορά με την Αλέξάνδρα Κατσαϊτη, πετώντας τα "καρφιά" του για την γνωστή ενδυματολόγο. Λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ο Φειδίας, ο Light έκανε μια ερώτηση για την ενδυματολογική επιλογή του σπουδαστή με τον παρουσιαστή. Στη συζήτηση μπήκε στη συνέχεια και ο Νίκος Κοκλώνης και τότε ξεκίνησαν οι "μπηχτές".

Light: Να κάνω μια ερώτηση, πριν τελειώσουμε. Μία. Έχουμε αλλάξει στιλίστα;

Κοκλώνης: Όχι, για ποιον λες;

Light:Για τα παιδιά, για τα παιδιά.

Κοκλώνης: Όχι, έχουμε την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Light: Μπράβο, ξύπνησε!

Κοκλώνης: Πάντα ήταν ξύπνια. Τι εννοείς;

Light: Σήμερα σαν να ντύθηκαν λίγο ωραία τα παιδιά. Σήμερα όλοι είναι λίγο πετυχημένοι.

Κοκλώνης: Και στυλίστας ο Light τώρα!

Light: Στυλίστας όχι, στυλάρα ναι.

Κοκλώνης: Λοιπόν, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη είναι φανταστική επαγγελματίας. Light μου, αν θες, σε προκαλώ να σε ντύσει μια μέρα για να σε δούμε από την Αλεξάνδρα

Light: Τι λες ρε φίλε! Τι σου έκανα; Σου έκανα κάτι;

Κοκλώνης: Τίποτα, αλλά να σου πω ότι η Αλεξάνδρα θα είναι τιμή σου να σε ντύσει. Εμπιστεύσου με μια φορά.

Light: Εντάξει φίλε. Θα το σημειώσω στο τεφτέρι μου και θα σου πω την άλλη εβδομάδα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αμηχανία με το γαλλικό του Light στον αέρα

Και μετά το beef ακολούθησε και το "γαλλικό" από τον τράπερ. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε σπουδάστρια και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Light συγκεκριμένα σημείωσε: «Ένα μεγάλο surround στον Γιώργο Θεοφάνους, τον γουστάρω πάρα πολύ και είναι μου αρέσει η ενέργεια και που φέρνει σε αυτό το show. Τον έχω παρακολουθήσει και πολλά χρόνια σε άλλα shows που έχει κάνει και μου αρέσει η περσόνα του. Πάντα αρέσει στον κόσμο να παίρνει τις δηλώσεις μου και να τις διαστρεβλώνει, να τις κάνει κάτι άλλο οπότε θέλω να εξηγήσω πως τρέφω σεβασμό προς τον κ. Θεοφάνους».

«Χαίρομαι που εκπαιδεύεσαι στην τηλεόραση», δήλωσε τότε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να αναφωνεί «γαμ@σέ τα», με τους πάντες να "παγώνουν" στο πλατό.

«Αυτός είμαι, τι να κάνω», συμπλήρωσε έπειτα ο Light γελώντας, συνεχίζοντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει σε αυτή την χώρα τουλάχιστον μια μανία με τους τύπους. Δηλαδή αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι μεγαλύτερος, αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι καθηγητής. Αυτός είναι δήμαρχος, αυτός είναι αρχίμπατσος, αυτός είναι δικαστής. Αυτά εδώ τα πράγματα και η λατρεία των τίτλων που υπάρχει σε αυτή την χώρα έχει επιτρέψει για πάρα πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές».

Ξεκαθάρισε, βέβαια, πως δεν αναφέρεται στον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη, ωστόσο οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο από την πλευρά του παρουσιαστή και παραγωγού του Fame Story όσο και από εκείνη του Αντώνη Ρέμου.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Megan Alcandara, Άντριου και Μαίρη Τσαβαλιά ήταν, λοιπόν, οι τρεις υποψήφιες και λίγο πριν τελειώσει το live, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

«Ήταν η πιο αδύναμή σας στιγμή και για τις δύο. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε την απόφαση. Θεωρώ ότι και οι δύο έχετε πάρει πάρα πολύ ωραία πράγματα, έχετε ζήσει έντονες στιγμές, αλλά όλα αυτά θα σας κάνουν λίγο πιο σοφές και πιο δυνατές μετά από εδώ. Η απόφαση που πάρθηκε είναι ομόφωνη. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που μας έφτασαν στην απόφαση», είπε και εξήγησε πως η εκείνη που έφυγε τελικά είναι η Μαίρη.