Fame Story (20/11): Η απογοήτευση της Αριστέας και τα δάκρυα της Μαίρης

«Με ένα φιλί...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Fame Story (20/11): Η απογοήτευση της Αριστέας και τα δάκρυα της Μαίρης

Καταγαιστικές είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star , και απόψε, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, μετά την αποχώρηση της Μαίρης στο 8ο live (δείτε εδώ τι έγινε). Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την απογοήτευση της Αριστέας και τα δάκρυα της Μαίρης.

Η απογοήτευση της Αριστέας μετά την επίδοσή της στο live

Η Αριστέα έχει αποδείξει, πως είναι μία πολύ δυνατή παίκτρια, αλλά έχει κάποιες πολύ έντονες συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Μία από αυτές σημείωσε και στο αποψινό επεισόδιο, η οποία είχε γίνει μετά από τη μην ποθητή επίδοση που είχε στο live του Σαββάτου.

Εκείνη έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, ενώ έλεγε, πως δούλεψε πολύ σκληρά, αλλά δεν κατάφερε να δείξει στο stage, πως δεν ήταν τόσο καλά, όσο θα ήθελε. Παράλληλα, και η Μέγκαν προσπάθησε να την παρηγορήσει, ενώ φαίνεται, πως οι δύο πρώην αντίπαλοι, πλέον λειτουργούν συμφιλιωμένες. «Μας έφυγε ένα βάρος και πλέον νιώθω μία τεράστια ανακούφιση», είπε η Μέγκαν.

«Η Αριστέα το έλεγε γαμ@τ@ , εκεί που το έλεγε 100%, μόλις της έφεραν τη χορογραφία πήγε στο 70%... Θα γίνει μία πολύ καλή επαγγελματίας, μόλις ωριμάσει και φτιάξει λίγο την εμφάνισή της», σχολίασαν τα δίδυμα και ο Γιάννης μία μέρα μετά από τη ζωντανή της εμφάνιση.

Η αποχώρηση της Μαίρης με τραγούδια

Μετά από το 8ο Live η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μαίρη, «με ένα φιλί χορεύεις πάλι», αφιέρωσε και τραγούδησε στο Ντάνι λίγο πριν αφήσει το σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας. «Η μαμά Μαίρη φεύγει. Η μεγαλύτερη της παρέας αποχωρεί», είπε στους συμπαίκτες της. «Ξέρω πλέον τη θέλω να κάνω στη ζωή μου και αυτό είναι μουσική, φεύγω κυρία», σημείωσε στην κάμερα.