My Style Rocks 23/11: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε απο το My Style Rocks

"Έφυγε" με κλάμματα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks 23/11: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε απο το My Style Rocks

Λαμπέρο και γεμάτο ανατροπές ήταν το Gala του My Style Rocks, το οποίο παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/11, με θέμα Femme Fatale. Ωστόσο σήμερα είχαμε και την καθιερωμένη αποχώρηση της εβδομάδας.

Η Παντελίνα αποχώρησε απο το My Style Rocks

Στη χαμηλότερη θέση βρέθηκε η Βάσω, όμως λόγω της ασυλίας της πρώτης εβδομάδας, στο "ντάκο" βρέθηκαν η Μορτασία, η Ντένη και η Παντελίνα. Οι παίκτριες, με τη διπλή της ψήφο της Χριστιάννας, αποφάσιαν να σώσουν τη Μορτασία.

Δείτε επίσης: My Style Rocks 23/11: «Αυτό το ντύσιμο που έκανες είναι "γομολάστιχα"...» - Η "σκληρή" κριτική του Δημήτρη Σκουλού στην Ελεάνα

Έτσι μπροστά στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν η Ντένη και η Παντελίνα.Ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε τη ψήφο του στην Ντένη, η Σοφία Χατζηπαντελή στην Παντελίνα και ο Στέλιος Κουδουνάρης επίσης στη Ντένη. Η Παντελίνα αποχώρησε με κλάμμτα απο show μόδας ενώ αγκαλιές δέχτηκε τόσο από τις συμπαίκτριές της όσο και από την κριτική επιτροπή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι συμβαίνει με την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, λοιπόν, πράγματι δεν μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα, αλλά για το κανάλι η συνεργασία έχει ήδη λήξει θεωρητικά και στο νέο κύκλο που θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει άλλο πρόσωπο στη θέση της.

Τρεις άνδρες, ειδικότερα, συζητιούνται πολύ έντονα στα γραφεία του σταθμού του Φαλήρου, για τη θέση της. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, τον Γιώργο Καράβα και τον Περικλή Κονδυλάτο. Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να χρειαστούν δύο από τους παραπάνω, διότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ακουστεί πως είναι πιθανό στον νέο κύκλο να μην βρίσκεται ούτε ο Δημήτρης Σκουλός, αν και δεν φαίνεται να ισχύει το σενάριο αυτό.