Φάρμα 27/11: Δεν δυσκολεύτηκαν πολύ - Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Ξεκίνησαν τα ευτράπελα μετά τη δοκιμασία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 27/11: Δεν δυσκολεύτηκαν πολύ - Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Το βράδυ της Δευτέρας 27/11 ξεκίνησε άλλη μία αγωνιστική εβδομάδα για τους παίκτες της Φάρμας. Έτσι, λοιπόν, όλοι τους έβαλαν τις φόρμες τους και βρέθηκαν μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος τους ανακοίνωσε τη δοκιμασία ασυλίας και το έπαθλο φαγητού.

Ο αγώνας ξεκίνησε και για τους τηλεθεατές δεν κράτησε πολύ ώρα. Σύντομα, λοιπόν, ανακοινώθηκαν οι νικητές. Τους απαραίτητους πόντους έφεραν είτε οι μπλε είτε οι πράσινοι. Κανείς δεν χαρίστηκε σε κανέναν, αλλά αποδείχθηκε πως λίγο καλύτεροι, έστω στρατηγικά, ήταν οι... πράσινοι.

Δείτε επίσης: «Μπαμπά έχω λίγο πυρετούλη» - Σπαραγμός και πολλά δάκρυα για τους παίκτες που μίλησαν με οικογένειες και συντρόφους

Οι αποψινοί (27/11) νικητές της Φάρμας

Αυτό έδωσε την αφορμή στο αχυρώνα να αρχίσει συζήτηση για τους μονομάχους της εβδομάδας. Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι εκείνο της Κριστίνας, που με εντολή γιατρού δεν αγωνίστηκε απόψε. Η ίδια στενοχωρήθηκε και δεν θέλησε να ακούσει παραπάνω, γι' αυτό και σηκώθηκε και έφυγε στη μέση της κουβέντας.

Η όλο νόημα ατάκα της Μελέτη για την παρουσίαση του ριάλιτι του STAR από τον Κουτσόπουλο

Την Τετάρτη (22/11) ο Hλίας Μαμαλάκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ) και σχολιάζοντας μάλιστα μεταξύ άλλων τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Εν ολίγοις ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στην επιλογή του Κουτσόπουλου να παρουσιάσει τη Φάρμα, μιας και δεν ήταν κάτι σχετικό με μαγειρική και το πρώτο του επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης δε σχολίασε αρνητικά τον Κουτσόπουλο.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη παρέθεσε και τη δική της γνώμη στην εκπομπή σχετικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τονίζοντας, πως είναι αξιοπρεπής στο εγχείρημά του να παρουσιάσει ένα reality show.

«Το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή'' να το πεις σε κάποιον, ο οποίος δεν θα πάει να κάνει κάτι τόσο… Θέλω να πω, ότι εδώ πέρα ήταν μία καλή αρπαχτή, θα μπορούσε να πει κανείς ή μία καλή ευκαιρία να βγάλει κάποια πιο εύκολα χρήματα. Σαφώς και δεν έκανε κάτι κακό και για εμένα είναι το μοναδικό κριτήριο και το μοναδικό επιχείρημα, το οποίο δέχομαι ότι ο άλλος κάνει κάτι για τα χρήματα. Από εκεί και έπειτα, ότι δε θέλει να κάνει τηλεόραση, δεν θέλει, δεν του έκατσε η επιτυχία ή αποτυχία...», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη - Κουτσόπουλος - Μαμαλάκης