Μετά τις κλεψιές & τα ευτράπελα του Survivor all star - Η ρήτρα του Ατζούν Ιλιτζαλί στους Έλληνες παίκτες του 2024

Τέλος οι αποβολές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει γύρω από το Survivor 2024, καθώς η παραγωγή έχει μπει σε ετοιμότητα με σκοπό να βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλά λέγονται τόσο για τους παίκτες, που αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι, όσο και για τις αμοιβές, που θα δοθούν σε μαχητές και διάσημους. Μια πολύ σημαντική και σχετική αποκάλυψη έγινε γνωστή την Πέμπτη 29/11 μέσα από το Πρωινό Σουσού.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Γυναίκα πυροσβέστης - Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια των Μαχητών

Οι νέες αποφάσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 2024

Πιο αναλυτικά, λέγεται, πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τα ευτράπελα του Survivor all star και τα όσα επινοήθηκαν οι Έλληνες παίκτες για την καλύτερη, αλλά παράνομη επιβίωση τους στο παιχνίδι, έχει αποφασίσει να πάρει νέα μέτρα.

Έτσι λοιπόν, δε θα υπάρχουν πια οι αποβολές, σε περίπτωση, που κάποιος πιαστεί να καταπατάει τους κανόνες. Αντί των αποβολών λοιπόν, ως ποινή θα κόβεται ένα ποσό από την αμοιβή του εκάστοτε μαχητή ή διάσημου, με σκοπό να περιοριστούν οι απάτες πιο αποτελεσματικά.

Ο παίκτης που ζητάει 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ σκοπός του Τούρκου παραγωγού, φέτος, είναι να επενδύσει σε νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν αυτό το κάτι για να κάνουν επιτυχία και ντόρο.

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, στην ομάδα των διάσημων θα δούμε και αρκετά γνώριμες φυσιογνωμίες από τις προηγούμενες σεζόν που ξέρουν ήδη τι πρέπει να κάνουν για να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Είμαστε σε θέση, μάλιστα, να γνωρίζουμε πως έχει ήδη κλείσει η πρώτη συμφωνία η οποία ανέρχεται στα 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως (δείτε εδώ για ποια πρόκειται). Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατζούν αυτή τη σεζόν θα ρίξει αρκετά τους... μισθούς των παικτών. Κατά βάση θα ξεκινά από 2.000 ευρώ οπότε όπως καταλαβαίνετε την συγκεκριμένη κοπέλα που έκλεισε στα 7.000 την ήθελε πολύ και κάπως τα βρήκαν. Το πρόβλημα, όμως που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετούς μήνες, είναι άλλο...

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μια τεράστια αδυναμία τα τελευταία χρόνια σε έναν πολύ συγκεκριμένο παίκτη. Έναν παίκτη που κατά την συμμετοχή του στο Survivor 4 είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Όλοι μιλούσαν γι' αυτόν κι όλοι τότε είχαν πωρωθεί με το ριάλιτι που σημείωνε - κατά κύριο λόγο εξαιτίας του συγκεκριμένου παίκτη - πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Τριαντάφυλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr εδώ και λίγους μήνες δέχεται μεγάλη πίεση από την παραγωγή του ριάλιτι για να πει το πολυπόθητο ναι αλλά δεν τα βρίσκουν καθόλου στο οικονομικό κομμάτι. Εκείνος ξέρει τι σημαίνει «Τριαντάφυλλος» για το Survivor άρα διεκδικεί αυτά που αξίζει, βρίσκοντας όμως αρνητική την παραγωγή που δεν θέλει να δώσει τόσα...

Το τι θα συμβεί; Σιγουράκι ότι δεν θα τον δούμε φέτος στον Άγιο Δομίνικο...