Φάρμα (30/11): Ο παίκτης που αποχώρησε - Αυτή είναι η τελική δεκάδα

Νάσια ή Χριστίνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (30/11): Ο παίκτης που αποχώρησε - Αυτή είναι η τελική δεκάδα

Την Πέμπτη (30/11) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε στη Φάρμα τη μονομαχία μεταξύ της Νάσιας με τη Χριστίνα με τις δύο παίκτριες να τα δίνουν όλα στον αχυρώνα με σκοπό να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Χριστίνα ήταν πιο μπροστά σε πόντους με τη Νάσια να κατεβάζει από τον εξώστη τον Γιαννούλα με σκοπό να τη βοηθήσει να κερδίσει πόντο. Ο ίδιος δέχτηκε παρά το γεγονός, πως είχε δηλώσει, ότι δε θα κατέβαινε ποτέ από τον εξώστη υπέρ της, τελικά κατέβηκε.

Η παίκτρια που κέρδισε στη σημερινή 30/11 μονομαχία στη Φάρμα

Εν τέλει, η Χριστίνα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι της σφεντόνας κερδίζοντας το τελευταίο παιχνίδι και περνώντας στην τελική δεκάδα του παιχνιδιού. Η πορεία της Νάσιας λοιπόν ολοκληρώθηκε, με τους συμπαίκτες της να στεναχωριούνται με την εξέλιξη αυτή (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί ο τελικός της Φάρμας).

Ο λόγος που η Νάσια ξέσπασε σε κλάματα

«Η δεύτερη φορά είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη στο σπιτάκι του μονομάχου. Την πρώτη φορά θυμάμαι, ότι δεν άντεχα εκεί μέσα, κρύωνα πάρα πολύ το βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου.

Αυτή τη φορά ηρέμησα, σκέφτηκα. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ κάποια πράγματα εκεί έξω, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, οι δικοί μου άνθρωποι, που όσο σκέφτομαι ότι ίσως και να είμαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό, σπάει η καρδιά μου. Όσο σκέφτομαι, ότι το βράδυ μπορώ να είμαι κοντά στην οικογένεια μου...Είναι, Χριστέ μου, είναι σαν λύτρωση, αλήθεια.

Δεν περίμενα να μου λείψει η αγκαλιά της μαμάς μου, που τη σκέφτομαι κάθε βράδυ, η φωνή της, την έχω ξεχάσει, δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό, δε μου έχει ξανασυμβεί η προσμονή, η ανάγκη, έχω ανάγκη να μιλήσω με τους δικούς μου, έχω τρομερή ανάγκη. Το μέσα μου μάχεται, γιατί όλο το βράδυ αυτό σκεφτόμουν.

Μήπως να μη δώσω το 100% μου σήμερα; Και έλεγα: «Δεν είσαι έτσι, δεν είσαι έτσι». Επομένως, πάω στον αχυρώνα και ό,τι βγει, ό,τι μου βγει από μέσα μου», είπε η Νάσια λίγο νωρίτερα.