Φάρμα (4/12): «Μπαμπά σ΄αγαπώ!» - Δάκρυα και συγκίνηση για τους παίκτες με το έπαθλο επικοινωνίας

Οι οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (4/12): «Μπαμπά σ΄αγαπώ!» - Δάκρυα και συγκίνηση για τους παίκτες με το έπαθλο επικοινωνίας

Την Δευτέρα 4/12 οι εναπομείναντες παίκτες στη Φάρμα έζησαν μια πολύ συγκινητική στιγμή, καθώς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις οικογένειες τους και αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από βιντεοκλήση.

Στο προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες μόνο και μόνο με την τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαν είδαμε να ''λυγίζουν''. Αυτή τη φορά η συγκίνηση ήταν μεγαλύτερη ειδικά για τον Γιαννακίδη, που άκουσε για πρώτη φορά τη μικρή του κόρη να του λέει ''Σ'αγαπώ''.

Οι παίκτες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στο twitter με άλλους να συγκινούνται με τον Γιαννακίδη και την οικογένειά του και άλλους να σχολιάζουν αρνητικά την επικοινωνία του Τσάμη με τη μητέρα του και τα όσα της είπε.

Η συγκίνηση των παικτών στη Φάρμα (3/12) με το έπαθλο επικοινωνίας και τα σχόλια στο twitter

Ποτέ θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός

Το Star φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο realities έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.