Φάρμα 6/12: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι' αυτό που πρέπει να πω! Δυστυχώς...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου λίγο πριν τον τελικό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 6/12: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι' αυτό που πρέπει να πω! Δυστυχώς...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου λίγο πριν τον τελικό

Το βράδυ της Τετάρτης 6/12 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο της Φάρμας μέσα από τη συχνότητα του STAR και σε αυτό προβλήθηκε ο αγώνας που ανέδειξε τους δύο μονομάχους λίγο πριν την τελική 8άδα του ριάλιτι. Αρχικά, στο φαγητό πριν τον αγώνα, οι παίκτες πρότειναν μερικούς πιθανούς συνδυασμούς μεταξύ τους, αφού θα έπρεπε πρώτα να χωριστούν ξανά σε γαλάζιους και πράσινους, με την Αντωνία να αντιδρά.

«Σήμερα, ενώ είχαμε πει πως θα είναι οι ομάδες, κάποιοι πρότειναν μήπως αλλάζαμε, για να δουν ίσως πώς θα αντιδράσουμε», είπε η παίκτρια, με τον Νίκο Παρλάντζα λέει στον Αλέξανδρο και στον Άλκη: «Δεν θα κάτσω να μπω σε τέτοιες ιστορίες. 21 χρονών κοριτσάκι, δεν έχει σεβασμό κανέναν» και στην κάμερα του παιχνιδιού δήλωσε έπειτα:

«Βλέπω ότι η Αντωνία έχει φοβηθεί να πάει με τον Άλκη. Εγώ είπα να πάω εγώ, ώστε αν χάσω, να πάνε δύο δυνατοί άντρες παρακάτω. Ας αποφασίσουν ό,τι θέλουν, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ξανά».

Τελικά, αφού αποφάσισαν πως θα χωριστούν, οι γαλάζιοι έχασαν και θα έπρεπε να αγωνιστούν ως αντίπαλοι, για να αναδειχθούν οι δύο μονομάχοι. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν καθόλου απλά. Η Αντωνία τραυματίστηκε και έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις για να δει εάν θα μπορεί να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη Φάρμα

Ο κανονισμός, σύμφωνα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αναφέρει πως σε αυτό το σημείο, όποιος δεν μπορεί να παίξει, θα αποχωρεί και στη θέση του θα επιστρέφει ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε. Έτσι κι έγινε λοιπόν. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως η Αντωνία δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση της γύρισε ο Χρήστος.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι' αυτό που πρέπει να πω. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε...», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής για εκείνη.

Δείτε επίσης: «Ήταν μία καλή αρπαχτή! Το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή'' να το πεις σε κάποιον....» - Η όλο νόημα ατάκα της Μελέτη για την παρουσίαση της Φάρμας από τον Κουτσόπουλο

Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Αφού, μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε ο Χρήστος, ο ίδιος ρίχτηκε στη μάχη με τους υπόλοιπους γαλάζιους για να βρεθούν οι νέοι μονομάχοι. Δυστυχώς, ο ίδιος δεν τα κατάφερε, όπως και ο Άλκης και έτσι αύριο 7/12 θα τα δώσουν όλα για την επικράτηση.