«Ήταν μία καλή αρπαχτή! Το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή'' να το πεις σε κάποιον....» - Η όλο νόημα ατάκα της Μελέτη για την παρουσίαση της Φάρμας από τον Κουτσόπουλο

«Σαφώς και δεν έκανε κάτι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
farmgreece - Instagram
farmgreece - Instagram

Την Τετάρτη (22/11) ο Hλίας Μαμαλάκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ) και σχολιάζοντας μάλιστα μεταξύ άλλων τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Εν ολίγοις ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στην επιλογή του Κουτσόπουλου να παρουσιάσει τη Φάρμα, μιας και δεν ήταν κάτι σχετικό με μαγειρική και το πρώτο του επάγγελμα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης δε σχολίασε αρνητικά τον Κουτσόπουλο.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη παρέθεσε και τη δική της γνώμη στην εκπομπή σχετικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τονίζοντας, πως είναι αξιοπρεπής στο εγχείρημά του να παρουσιάσει ένα reality show.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρα Μελέτη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Το ''Η δουλειά δεν είναι ντροπή'' να το πεις σε κάποιον, ο οποίος δεν θα πάει να κάνει κάτι τόσο… Θέλω να πω, ότι εδώ πέρα ήταν μία καλή αρπαχτή, θα μπορούσε να πει κανείς ή μία καλή ευκαιρία να βγάλει κάποια πιο εύκολα χρήματα. Σαφώς και δεν έκανε κάτι κακό και για εμένα είναι το μοναδικό κριτήριο και το μοναδικό επιχείρημα, το οποίο δέχομαι ότι ο άλλος κάνει κάτι για τα χρήματα. Από εκεί και έπειτα, ότι δε θέλει να κάνει τηλεόραση, δεν θέλει, δεν του έκατσε η επιτυχία ή αποτυχία...», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μελέτη - Κουτσόπουλος - Μαμαλάκης

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για τον Κουτσόπουλο και τη Φάρμα

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη (18/10) με τον γνωστό σεφ να σχολιάζει τις μαγειρικές εκπομπές και τα νεότερα για την υγεία του (δείτε εδώ).

Ανάμεσα στα προγράμματα, που έχει δει ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι και η Φάρμα, η οποία να θυμίσουμε, πως παρουσιάζεται από τον εξίσου σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε από το Mastercehf.

«Δεν άλλαξε, λεφτάκια, λεφτάκια. Όλα είναι λεφτάκια. Κάνεις δύο εκπομπές κάνεις δύο λεφτάκια, κάνεις μια εκπομπή παίρνεις ένα λεφτάκι», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φάρμα ημιτελικός: «Μου κόπηκαν τα πόδια» - Ξέσπασε κλάματα ο Γιαννακίδης μόλις είδε τις κόρες του! Το φιλί του Αλέξανδρου με τη σύντροφό του στο στόμα

Φάρμα 19/12: «Τώρα ξεκινάνε τα κλάματα» - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πριν τον ημιτελικό

«Με τον κύριο...» - Απίστευτη η απάντηση του Κουτσόπουλου μετά τα αρνητικά σχόλια του Αρναούτογλου για την παρουσίαση της Φάρμας

Φάρμα 28/11: Αυτή η ομάδα κέρδισε τη δοκιμασία και το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ

«Βλέπω έναν άνθρωπο να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα και μετά...» - Αδιανόητη "καταγγελία" για παίκτη της Φάρμας

Φάρμα 22/11: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Φάρμα 22/11: «Μουδιάζουν τα χέρια μου» - Στο νοσοκομείο η Ελεονώρα

''Λιώνει'' για τον γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τρυφερό βίντεο με τον μικρό στη δουλειά του

Στα γυρίσματα της Φάρμας με τον γιο του αγκαλιά - Η τρυφερή ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου