Φάρμα 7/12: Αποχώρησε λίγο πριν το τέλος - Συγκίνηση στον αχυρώνα με τον παίκτη που έχασε στη μονομαχία

Αυτοί είναι οι 8 που συνεχίζουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 7/12: Αποχώρησε λίγο πριν το τέλος - Συγκίνηση στον αχυρώνα με τον παίκτη που έχασε στη μονομαχία

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι του STAR, Φάρμα, και σε αυτό ο Άλκης με τον Χρήστο κλήθηκαν να μονομαχήσουν σε διάφορες δοκιμασίες, ώστε να αναδειχθεί ο νικητής και εκείνος που αποχωρεί λίγο πριν τον τελικό.

Πριν ξεκινήσει, όμως, ο αγώνας, όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον αχυρώνα για να συζητήσουν. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Γιώργος Τσάμης και η συμπεριφορά του, με πολλούς να τον κατηγορούν πως κάνει show, ενώ ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει πως είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, τονίζοντας πως ο τρόπος που μιλάει και αντιμετωπίζει τους συμπαίκτες του είναι μέρος της στρατηγικής του.

Δείτε επίσης: Αυλαία για Φάρμα και Fame Story στο STAR - Ανακοινώθηκαν οι τελικοί για τα δύο ριάλιτι

Ποιος παίκτης αποχώρησε τελικά από την Φάρμα απόψε (7/12)

Αφού, λοιπόν, η συζήτηση έλαβε τέλος, ξεκίνησε η μονομαχία. Ήταν αρκετά σκληρή και στις δύο πρώτες δοκιμασίες πήραν από έναν πόντο, όμως μετά τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν περισσότερο για τον Χρήστο, που είχε αποχωρήσει ήδη μία φορά και επέστρεψε στη θέση της Αντωνία που έφυγε για λόγους υγείας.

Δεν τα κατάφερε, έτσι, και οι συμπαίκτες του, όπως και ο Άλκης με τον οποίο είναι καλοί φίλοι, τον αγκάλιασαν και τον αποχαιρέτησαν ξανά, με τους υπόλοιπους να αποτελούν την τελική 8άδα του παιχνιδιού.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη μονομαχία

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο επεισόδιο, ένα πράγμα είχαν να πουν. Η φιλία του Άλκη με τον Χρήστο και ο Άλκη πήγε το ριάλιτι σε άλλο επίπεδο. Γι' αυτό τα σχόλια στο twitter πήραν φωτιά και αυτή τη φορά δεν ήταν καθόλου αρνητικά.