Fame Story Highlights (7/12): «Έγραφε για μία ιστορία, που την είχε ζήσει με μία...» - "Λύγισε" ο Αντώνης Ρέμος για τον Παντελή Παντελίδη

Η άσκηση που έβαλε ο Νίνο στους σπουδαστές

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Fame Story Highlights (7/12): «Έγραφε για μία ιστορία, που την είχε ζήσει με μία...» -

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στο αγαπημένο reality show "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, παρακολουθήσαμε πολλές ανατροπές. Είδαμε την "εισβολή" του Αντώνη Ρέμου στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας, τον οποίο έχουμε συνηθίσει στο ρόλο του κριτή, αλλά και το Νίνο, να βάζει μία πολύ ιδιαίτερη άσκηση στους σπουδαστές.

Η εισβολή του Αντώνη Ρέμου στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας και η συγκίνησή του για τον Παντελή Παντελίδη

Από την ώρα, που μπήκε στο σπίτι, ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε στους μαθητές με πολύ στοργή και αγάπη. Αρχικά τους συνεχάρει για την επιτυχία τους, αλλά και για το γεγονός, ότι έχουν φτάσει μέχρι το τέλος, σχεδόν (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός). Παράλληλα, τους εξήγησε, ότι η σκηνή θα είναι το δεύτερό τους σπίτι, και τους εξομολογήθηκε, ότι και εκείνος νιώθει άγχος πριν ανέβει στην πίστα και κάνει το πρόγραμμά του.

«Το καλό τραγούδι σημαίνει, τι είναι αυτό που αντιπροσωπεύει εσένα. Ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο καλύτερος στιχουργός, ή οι καλύτερος συνθέτης, πέντε ακόρντα και τέσσερις λέξεις χρησιμοποιούσε, όμως ο τρόπος, που τα ένωνε ήταν μοναδικός. Ήταν σαν να ραπάρει στο λαϊκό. Έγραφε για μία ιστορία, που την είχε ζήσει με μία κοπέλα, ήταν βιωματικό όλο αυτό. Μετά έγραφε κι άλλα, αλλά έτσι ξεκίνησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, φανερά συγκινημένος.

«Ταξιδεύουμε με τον Παντελή και κάποιους άλλους φίλους, και μας βάζει να ακούσουμε το "Πίνω από εκεί ψηλά για εσένα" και μας λέει, ότι το έχει γράψει για έναν φίλο του, που είχε ένα ατύχημα. Του λέω, αδερφέ να σου πω κάτι, αυτό είναι το κομμάτι σου, και μετά από λίγα χρόνια έφυγε και έγινε το κομμάτι του», εξιστόρησε στους σπουδαστές και βούρκωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Η άσκηση του Νίνο στους σπουδαστές

Ο γνωστός τραγουδιστής έβαλε χθες το βράδυ, μία πολύ ιδιαίτερη άσκηση στους σπουδαστές. Τους πρότεινε να γράψουν σε ένα χαρτί τι θα ήθελαν να έχουν επιτύχει στο μέλλον του, «τα γράφεις κι όλα αυτά αποκτούν μία ενέργεια», τους είπε. Όλο αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των παιδιών, αφού τους άφησε έκπληκτους.

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό, που θέλεις, πρέπει να είσαι προσηλωμένος σε αυτό που θες. Ότι έγραφα εγώ, έχει γίνει», εξήγησε ο τραγουδιστής.