Fame Story: Η ανακοίνωση του STAR λίγο πριν το live

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (8/12)

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: Η ανακοίνωση του STAR λίγο πριν το live

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου σήμερα και αυτό σημαίνει πως το βράδυ ακολουθεί ολοκαίνουριο live του Fame Story, το οποίο κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις καλές του παρουσιαστή, αλλά και μία αποχώρηση, αφού πλησιάζει ο μεγάλος τελικός (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί).

Τι θα δούμε απόψε (8/12) στο 11ο Live του Fame Story

Το Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη έρχεται απόψε με εκπλήξεις: τα πρώτα ντουέτα σπουδαστών και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας on stage!

Φτάσαμε στο 11ο Live και, μόλις μια ανάσα πριν τον ημιτελικό την επόμενη Παρασκευή, η αγωνία στο Fame Story κορυφώνεται. Απόψε στις 21.00 , ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης θα μας καλωσορίσει στο Live, το οποίο υπόσχεται μεγάλες ανατροπές και απολαυστικές εκπλήξεις!

Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, που θα ανέβει στη σκηνή του Fame Story Live και θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του.

Ο Δημήτρης Κλειδάς, η Άννα Πολτζόγλου, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Τίτος Λαχανάς, είναι απόψε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έρχονται στο Live με στόχο να κάνουν την καλύτερη ερμηνεία τους μέχρι σήμερα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, κάνοντας αίσθηση στο κοινό αλλά και στην αγαπημένη ομάδα των κριτών, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light!

Ένας από τους τέσσερις θα απαλλαγεί από την αγωνία, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει σε ποιον χάρισε την ασυλία το τηλεοπτικό κοινό, μέσω της ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Fame Story Live.

Fame Story Live Νίκος Κοκλώνης

Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος προς αποχώρηση που επέλεξε το Συμβούλιο Καθηγητών από τον Νίκο Κοκλώνη. Οι καθηγητές θα βρεθούν στο πλατό, δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και απέναντι στους σπουδαστές για να αιτιολογήσουν την απόφασή τους, σύμφωνα με τις επιδόσεις των σπουδαστών την εβδομάδα που πέρασε.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη βραδιά θα είναι και αυτή την Παρασκευή τέσσερις, ενώ στο τέλος της βραδιάς θα έχουμε διπλή αποχώρηση!

Για πρώτη φορά στη σκηνή του Fame Story δεν θα ακούσουμε μόνο τις σόλο ερμηνείες των σπουδαστών, αλλά και απρόσμενα ντουέτα. Ο Σωτήρης μαζί με τον Γιάννη θα ερμηνεύσουν το κομμάτι «Για Να Σ’ Εκδικηθώ» (Δημήτρης Μητροπάνος/ Λάκης Παπαδόπουλος). Ο Δημήτρης μαζί με την Άννα θα ερμηνεύσουν το «Εδώ Υπάρχει Ένας Έρωτας Μεγάλος» (Μάκης Χριστοδουλόπος/Λίτσα Διαμάντ). Ο Τίτος μαζί με τον Φειδία θα δοκιμάσουν τις φωνητικές του δυνάμεις στο «Όσο Έχω Εσένα» (Στέλιος Ρόκκος/ Σάκης Ρουβάς) και η Αριστέα μαζί με τους Danny & Victor θα ερμηνεύσουν το «Υa Habibi» (Δέσποινα Βανδή/Kings).

Η κριτική επιτροπή θα κληθεί να σχολιάσει τις επιδόσεις των σπουδαστών τόσο στις σόλο ερμηνείες τους όσο και στα ντουέτα που θα ακουστούν απόψε επί σκηνής.

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό θα σώσει έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live, ενώ η dream team των κριτών του Fame Story Live θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση, κρατώντας έναν ακόμα σπουδαστή στην Ακαδημία.

Ποιοι θα είναι οι δύο σπουδαστές που θα ολοκληρώσουν το τα ταξίδι τους στο Fame Story λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό;