Fame Story: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;», «Τι κάνουμε εδώ πέρα; Άμα μας νοιάζει τι νιώθουμε να πάμε στο Πακέτο με την Χατζηβασιλείου» - Beef ανάμεσα σε Ρέμο & Φουρέιρα κατά του Light

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;», «Τι κάνουμε εδώ πέρα; Άμα μας νοιάζει τι νιώθουμε να πάμε στο Πακέτο με την Χατζηβασιλείου» - Beef ανάμεσα σε Ρέμο & Φουρέιρα κατά του Light

Το 11ο live του Fame Story έχει ξεκινήσει εδώ και ώρα, το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου. Αφού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα (δείτε εδώ αναλυτικά), άρχισαν και οι σπουδαστές της ακαδημίας να ερμηνεύουν ένας ένας τα τραγούδια που επέλεξαν, ελπίζοντας πως θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Γιάννης τραγούδησε το κομμάτι του Αντώνη Ρέμου "Δυο ψέματα" και συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει χαρακτηριστικά: «Το τραγούδι αυτό είναι του Αντώνη Βαρδή και του Βασίλη Γιαννόπουλου. Ο Αντώνης Ρέμος το είπε. Θέλω να καταλήξω κάπου χωρίς να προκαλώ beef, όπως το λέτε κι εσείς. Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσε ο Αντώνης Βαρδής αυτή τη στιγμή, που ζει μέσα από τα τραγούδια του, το κινητό μου μπορεί να είχε ένα μήνυμα που θα έλεγε "να κάνουμε ένα δωράκι στο παιδί αυτό να του γράψω ένα τραγούδι;". Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε αυτό. Να πάρουμε τον Βασίλη Γιαννόπουλο και να του κάνουμε αυτό το δώρο;».

Ένταση ανάμεσα σε Light και Ρέμο στο 11ο live του Fame Story

Και αφού ο Γιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις, ακολούθησαν ο Danny και ο Victor, οι οποίοι κατάφεραν να "ανάψουν τα αίματα" της κριτικής επιτροπής.

«Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα μάγκες. Θεωρώ ότι το τραγούδι που επιλέξατε, μπορεί να σας αρέσει, να το διασκεδάζετε και να έχει χαβαλέ, αλλά στο σημείο που είμαστε δεν είναι διαγωνιστικό. Δεν μου δείξατε τίποτα. Θα ήταν ωραίο στα πρώτα live. Δεν είχε κάποιο edge. Τα παιδιά που βρήκαν προηγουμένως έδειξαν γιατί έφτασαν στο 11ο live. Τα παιδιά δεν μου έδειξαν κάτι και ότι αξίζουν να είναι εδώ και να πάνε στο επόμενο επεισόδιο. Δεν πέταξα την σκούφια μου. Δεν τρελάθηκα παιδιά. Για μένα λάθος τραγούδι επιλέξατε. Έπρεπε να επιλέξετε κάτι πιο έξω από τα νερά σας, που να δείξει ότι αξίζει να πάτε στον τελικό. Δεν ξέρω αν ήταν έξω από τα νερά σας. Θα έβαζα 6,5 στα 10», τους είπε αρχικά ο Light.

«Εγώ διαφωνώ με τον Light. Δεν είναι εύκολο τραγούδι. Για εμένα ήταν μεγάλη έκπληξη αυτό. Το γρέζι της φωνής του Danny ήταν ολόσωστο, όπως έπρεπε για το τραγούδι. Θα αφήσω το ραπ στην άκρη που το ξέρε και έχετε φτάσει με την αξίας σας εδώ. Το τραγουδιστικό κομμάτι ήταν εντυπωσιακό. Γιατί για να τραγουδάς ένα πανκ ροκ κομμάτι δεν είναι εύκολο. Για πρώτη φορά άκουσα να τραγουδάτε όπως πρέπει. Εμένα μου αρέσατε πολύ», είπε με τη σειρά της η Ελένη Φουρέιρα, ενώ δήλωσε πως θα τους έβαζε 8-9 και στους προηγούμενους ίσως και 10, με τον Light να αντιδρά και να του λέει εκείνη με χιούμορ: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω...».

«Εγώ θα συμφωνήσω με την Ελένη. Sorry αδερφέ, αλλά σήμερα εγώ σας απόλαυσα και μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Ένιωσα την ενέργειά σας και πολύ ωραίο το πλαισίωμα. Συγχαρητήρια στο μπαλέτο και τον Χάρη. Είχατε πολλή ενέργεια στην σκηνή. Με ένοιαξε τι αισθανόμουν, όχι τι άκουγα», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Και ο Light αντέδρασε ξανά: «Δεν σε νοιάζει τι άκουγες σε διαγωνισμό τραγουδιού; Τι κάνουμε εδώ πέρα; Άμα μας νοιάζει τι νιώθουμε να πάμε στο Πακέτο με την Χατζηβασιλείου, παιδιά. Εδώ πέρα τραγουδιστικό σόου. Εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;».

«Βρε αγάπη μου, δεν πρέπει όλοι να συμφωνούμε μαζί σου», δήλωσε τότε η Ελένη Φουρέιρα.