Fame Story: «Πρίγκιπας του χιονιού» ο Κοκλώνης - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή

Ποιος πήρε την ασυλία και ποιος κινδυνεύει μετά την απόφαση των κριτών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Πρίγκιπας του χιονιού» ο Κοκλώνης - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή

Το 11ο live του Fame Story ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου και οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το κομμάτι του Σάκη Ρουβά "Όλα γύρω σου γυρίζουν", χορεύοντας και ανεβάζοντας την ψυχολογία του κοινού.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος υποδέχθηκε έναν έναν τους κριτές, σχολιάζοντας τις στυλιστικές τους επιλογές, με την Ελένη Φουρέιρα να ξεχωρίζει, όπως σε κάθε επεισόδιο άλλωστε, αφού επιλέγει τα πιο εκκεντρικά σύνολα.

Βέβαια, και οι δικές του επιλογές ρούχων δεν έμειναν ασχολίαστες, με τον Αντώνη Ρέμο να τον αποκαλεί "πρίγκιπα του χιονιού", καθώς είναι ντυμένος στα λευκά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στη συνέχεια παρουσίασε και τους καθηγητές της σχολής, με τον Γιώργο Θεοφάνους να έχει ντυθεί "γαμπρός" σύμφωνα με τον παρουσιαστή και παραγωγό.

Δείτε επίσης τα Highlights (1/12): «Δεν τους είπα ναρκομανείς!» - Το beef ανάμεσα σε Light και Κούσιο & το ξέσπασμα του Ρέμου για την συμπεριφορά της Κατσαΐτη

Ποιος κέρδισε την ασυλία και ποιος κινδυνεύει απόψε (8/12) στο Fame Story

Και αφού τα σχόλια τελείωσαν, στη σκηνή ανέβηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, για να ακούσουν ποιος πήρε την ασυλία ύστερα από την ψηφοφορία του κοινού. Ο λόγος για τον Τίτο, που "σώθηκε" για πέμπτη φορά.

Μπορεί εκείνος να χάρηκε, όμως, λίγο αργότερα ανέβηκε η Ηρώ στη σκηνή, για να ανακοινώσει ποιος παίρνει τη θέση του. Για κακή τους τύχη, οι κριτές αποφάσισαν πως οι Danny & Victor θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν.

Πότε θα προβληθεί ο τελικός

Το STAR φέτος αποφάσισε να επενδύσει στα reality shows μέσα από την προβολή της Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης, κάτι που από πολλούς σχολιάστηκε θετικά και από άλλους αρνητικά.

Η επαναφορά του Fame Story στην τηλεόραση ήταν ακόμα ένα εγχείρημα στο οποίο είδαμε να ποντάρει το κανάλι. Με βάση τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο έχει γίνει γνωστό, πως η μουσική ακαδημία δεν είχε την απήχηση, που θα ήθελε η παραγωγή (δείτε εδώ το καρφί του Λιάγκα για το Fame Story).

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου έγινε γνωστό, πως οι τελικοί και για τα δύο reality έχουν προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα πριν από το 2024. Έτσι λοιπόν το φινάλε για το Fame Story θα είναι στις 22/12 και για τη Φάρμα στις 21/12.