Fame Story Highlights (1/12): «Δεν τους είπα ναρκομανείς!» - Το beef ανάμεσα σε Light και Κούσιο & το ξέσπασμα του Ρέμου για την συμπεριφορά της Κατσαΐτη

Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story Highlights (1/12): «Δεν τους είπα ναρκομανείς!» - Το beef ανάμεσα σε Light και Κούσιο & το ξέσπασμα του Ρέμου για την συμπεριφορά της Κατσαΐτη

Το βράδυ της Παρασκευής 1/12 πραγματοποιήθηκε άλλο ένα live του Fame Story και σε αυτό παρακολουθήσαμε ωραίες ερμηνείες από τους σπουδαστές, αλλά και κάποιες απογοητευτικές. Δεν έλειψαν όμως και οι διαμάχες. Ποιοι αποχώρησαν τελικά;

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (1/12) στο Fame Story

Ανατροπή με την απόφαση των καθηγητών - Ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Παρασκευή 1/12 βγήκε στον αέρα του Star το 10ο live show του Fame Story με τους διαγωνιζόμενους να ερμηνεύουν όλοι μαζί το ''Gimme!Gimme!Gimme''. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του παιχνιδιού.

Από τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση το κοινό αποφάσισε να σώσει τον Τίτο, καθώς είναι ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού, επομένως κερδίζει την ασυλία. Στη θέση του Τίτου μπήκαν εν τέλει, οι Danny & Victor με βάση την απόφαση των καθηγητών.

Δείτε επίσης: Fame Story 24/11: Συγκίνηση στο πλατό με την αναφορά της Χαράς Βέρρα στην Βάσω Χατζή

Η αντίδραση του Κούσιου στην ατάκα του Light

«Για εμένα ήταν μέτριο προς κακό! Για εμένα δεν κολλάει στο κομμάτι ραπ, αλλά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου δεν ήσουν καλός. Έτρεμες, ήσουν ανασφαλής και φαινόταν και στη φωνή σου. Στο τελευταίο τράβηγμα πριν μπει το ραπ ήσουν τελείως off. Ήσουν άβολος πάνω στην σκηνή. Μου φάνηκαν όλες οι κινήσεις άβολες. Ίσως να φταίει και το μπαλέτο γιατί ήταν σαν να έχουν φάει 100 ζάναξ ο καθένας. Αλλά γενικά δεν ήταν αυτό κολλητέ», είπε ο Light στον διαγωνιζόμενο Σωτήρη, με τον Χάρη Κούσιο να του απαντά:

«Αδελφέ, δεν πήραν ζάναξ οι χορευτές και δεν είναι ωραίο να το λες αυτό γενικά. Μπορεί να μην σου άρεσε η χορογραφία».

«Πήγαιναν σε slow motion. Δεν τους είπα ναρκομανείς!», συνέχισε ο τράπερ.

«Δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω! Καλά έκανε και δεν την έβαλε τη φούστα» - Ένταση ανάμεσα στον Ρέμο και στην Κατσαΐτη μετά τη συμπεριφορά της στον Γιάννη

Το βράδυ της Πέμπτης 30/11 στο επεισόδιο του Fame Story και πιο συγκεκριμένα στο μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην ακαδημία, προβλήθηκε ένα έντονο σκηνικό ανάμεσα σε εκείνη και στον Γιάννη σχετικά με τα ρούχα.

Η καθηγήτρια είπε στον παίκτη, ότι θα έπρεπε να φορέσει μια φούστα κάτι, που ο ίδιος δεν ήθελε. Στη συνέχεια, μετά από μερικά λόγια, που αντάλλαξαν - η Κατσαΐτη είπε στον Γιάννη να φύγει από την τάξη με την κατάσταση να γίνεται αρκετά έντονη μεταξύ τους.

Στο live της Παρασκευής 1/12 μετά την ερμηνεία του Γιάννη, ο παίκτης πήρε θέση ζωντανά για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να τοποθετείται και εκείνη έχοντας διαφορετική άποψη από εκείνον. Ο Αντώνης Ρέμος από τη μεριά του, τόνισε, πως καλά έκανε ο Γιάννης και δεν έβαλε τη φούστα και πως η Κατσαΐτη δε θα έπρεπε να τον βγάλει από την αίθουσα (δείτε εδώ τον τσακωμό της Κατσαΐτη με άλλη παίκτρια).

«Γιάννη μου και εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Έτσι όπως ειπώθηκε το πράγμα, δεν το κατάλαβε καλά ο Γιάννης, δεν ήταν κατανοητό αυτό για τη φούστα. Και εγώ σε καμία περίπτωση δε θα έβαζα καμία φούστα, από εκεί και πέρα, όντως είναι ένας πειραματισμός, ένα μάθημα, αλλά αυτό το μάθημα έχει και την έκθεσή του, δηλαδή λες εσύ θα βάλω μια φούστα και θα έχουν μια φωτογραφία μου στο σπίτι με μια φούστα. Δε θέλεις, ούτε και εγώ θα το ήθελα και καλώς η κυρία Κατσαΐτη το χρησιμοποίησε ως μάθημα.

Η κυρία Κατσαΐτη ξέρει πολύ καλά πόσο ένθερμος υποστηρικτής της δουλειάς της είμαι, δε θα ήθελα ποτέ να επέμβω στη δουλειά σου, αλλά θεώρησα λάθος το να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Εγώ σαν Αντώνης θεωρώ, ότι δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω από την τάξη, να πεις ναι, ότι κάτσε σε μία γωνία να καταλάβεις τι είναι αυτό το πράγμα. Μπορεί και εσύ εκείνη την στιγμή να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά, να ήθελες να το σκεφτείς κάπως αλλιώς. Η διαφωνία μου είναι, ότι η αντίδραση να βγεις από το μάθημα ήταν λάθος και από εκεί και πέρα. Καλά έκανε και δεν την έβαλε τη φούστα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ το σέβομαι σαν τοποθέτηση! Απλά θέλω να πω, το εξής, στο προηγούμενο θέμα και πάλι ο Γιάννης ήρθε με άλλη αντιμετώπιση. Θέλω να πω, ότι κάθε πρωί αναγράφεται ο τίτλος της εργασίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα τον χώρο και τον χρόνο. Στο Γιάννη επέτρεψα την είσοδο του στο μάθημα, του είπα αν θέλει να το ξανασκεφτεί και ο ίδιος είπε όχι και για αυτό του είπα να περάσει έξω», είπε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Ποιοι σπουδαστές αποχώρησαν

Και αφού όλοι τραγούδησαν, χόρεψαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έφτασε η ώρα της λυπητερής. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν μια για πάντα από τον διαγωνισμό.

Το κοινό έσωσε τον Σωτήρη, αλλά τελικά εκείνοι που αποχαιρέτησαν τη σκηνή, τους κριτές, τους πλέον φίλους τους και την ακαδημία είναι ο Andrew και η Ελεάννα.