Fame Story 24/11: Συγκίνηση στο πλατό με την αναφορά της Χαράς Βέρρα στην Βάσω Χατζή

«Θα ήθελα να αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι στη μνήμη της»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Fame Story 24/11: Συγκίνηση στο πλατό με την αναφορά της Χαράς Βέρρα στην Βάσω Χατζή

Στο πλατό του Fame Story, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/11, η Χαρά Βέρρα, η οποία τραγούδισε αγαπημένες επιτυχίες και ξεσήκωσε το κοινό. Μετά την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της στην σκηνή, έστειλε μέσω του show, το δικό της συγκινητικό μήνυμα.

Η Χαρά Βέρρα, αποχαιρέτησε στον αέρα της εκπομπής την Βάσω Χατζή η οποία έφυγε από τη ζωή πριν απο δύο ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι την είδηση του θανάτου της, έκανε μέσω ανάρτησής της στα social media, η ίδια η Χαρά Βέρρα. (δείτε εδώ).

Συγκίνηση στο πλατό με την αναφορά της Χαράς Βέρρα στην Βάσω Χατζή

«Νίκο μου, έλα εδώ. Θέλω να αναφέρω ότι σήμερα αποχαιρετήσαμε μια σπουδαία τραγουδίστρια στο λαϊκοδημοτικό τραγούδι. Μιλάω για την Βάσω Χατζή. Θα ήθελα να αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι στη μνήμη της» ανέφερε η τραγουδίστρια

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συγκινητική ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για την Βάσω Χατζή

Η Σάσα Σταμάτη δημοσίευσε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας την οποία και συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μεγάλωσα με την Βάσω Χατζή. Στην Μάνδρα την είχαμε και την έχουμε θεά. Θυμάμαι πως πηγαίναμε με τον αδελφό μου στο ιστορικό Alexander στην Αχαρνών να την ακούσουμε».

«Στις καταλήψεις στο Λύκειο πρώτη και καλύτερη χόρευα το αγαπημένο μου κομμάτι, την «Παράνομη Αγάπη». Βάσω, αφιερωμένο: Σ’ αγαπώ και λιώνω στο όνομα σου και μόνο». Και φυσικά τον ύμνο: Θέλω τον Θεό να ρωτήσω με ποιον τρόπο να σε λησμονήσω» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Ποια ήταν η Βάσω Χατζή

Η Βάσω Χατζή γεννήθηκε στην Ασωπία Βοιωτίας και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 17 ετών, όταν ήρθε στην Αθήνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 άρχισε να ακούγεται περισσότερο το όνομά της στον χώρο. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους λαϊκούς τραγουδιστές Β. Βασιλειάδη, Γ. Βασιλόπουλο, Π. Γαβαλά, Στ. Κάβουρα, Κ. Σκαφίδα, Β. Σαλέα και Μ. Χριστοδουλόπουλο.

Μερικές από τις επιτυχίες της, είναι: «Αγάπες και παράπονα» (1976), «Λίγα λουλούδια» (1977), «Δύο αγάπες» (1977), «Πόσο πάει το φιλί» (1978), «Σ’ αγαπώ και πού με βάζεις» (1979), «Πάρε την καρδιά μου» (1991), «Φίλησέ με» (1992), «Μετανοιωμένος» (1995), κ.λπ. Έχει επίσης μικρή ή μεγάλη συμμετοχή στους δσκους: «Γεύση από Ελλάδα» (1974), «Με αγάπη» (1983), «Κ. Σούκας: 20 χρόνια επιτυχίες» (1991 και CD), «Πανόραμα» (του Βασιλάκη Σαλέα, 2πλός δίσκος «ζωντανής» ηχογράφησης, 1992 και CD), «Mια βραδιά στο Αλεξάντερ» (1999, CD), κ.λπ.