Ναταλία Γερμανού: Το όλο νόημα σχόλιο για την ανακοίνωση διαζυγίου Οικονομάκου & Μιχόπουλου - «Παρά το γεγονός ότι σέβομαι ότι ζητούν διακριτικότητα...»

«Κάποια στιγμή θα κάνουμε και πάρτι διαζυγίου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Το όλο νόημα σχόλιο για την ανακοίνωση διαζυγίου Οικονομάκου & Μιχόπουλου - «Παρά το γεγονός ότι σέβομαι ότι ζητούν διακριτικότητα...»

Όλες οι εκπομπές σήμερα Σάββατο 27/4 συζήτησαν για την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και 7 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει μέσα από το γάμο του 2 παιδιά.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν εκτός του ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως τα ζευγάρια που χωρίζουν σβήνουν και τα όσα έχουν γράψει στα social media, έκανε μια προσωπική τοποθέτηση.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για Μιχόπουλο - Οικονομάκου

«Αυτό που γράφουν μια γλυκιά κουβέντα και μόλις χωρίσουν τη σβήνουν... Γιατί; Εντάξει χώρισαν τα παιδιά για δικούς τους λόγους, δεν μας πέφτει λόγος, ούτε χωράει σχολιασμό», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται.

Ενώ λίγο αργότερα σχολίασε: «Μια προσωπική τοποθέτηση. Να τους ευχηθώ τα καλύτερα, στους ξεχωριστούς δρόμους που θα ακολουθήσουν ο καθένας στη ζωη του. Παρά το γεγονός ότι σέβομαι ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ επειδή στη μέση υπάρχουν παιδιά, πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι η διακριτικότητα είναι λες και είναι αποκλειστικό προνόμιο όσων έχουν παιδιά. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, πρέπει να είναι βορά των δημοσιογράφων; Μπορούμε να τους ξεσκιζουνε συνέχεια; Με πολύ σεβασμό σε όλους όσοι είναι γονείς, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά στους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διαφορετικότητα, είτε έχουν παιδιά, είτε όχι. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος και πονάει. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και πάρτι διαζυγίου».

Να σημειώσουμε πως το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάου και του Φίλιππου Μιχόπουλου σχολίασαν νωρίτερα η Μπέττυ Μαγγίρα στο I love Σουκου αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι.