Ξέσπασε η Χρηστίδου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Οικονομάκου - Μιχόπουλου: «Λένε ότι έλεγε ψέματα! Και τι έπρεπε να πει;»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Χρηστίδου μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Οικονομάκου - Μιχόπουλου: «Λένε ότι έλεγε ψέματα! Και τι έπρεπε να πει;»

Μετά την εκπομπή I love Σουκου και στο Χαμογέλα και Πάλι σχολίασαν την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, λόγω της προσωπικής της σχέσης με την ηθοποιό γνώριζε εδώ και καιρό τον χωρισμό.

Ωστόσο ξέσπασε για τα σχόλια που γίνονται στα social media και την κατακρίνουν για την δήλωση που είχε κάνει πριν εβδομάδες όπου στην κάμερα διέψευσε το διαζύγιο της - δείτε το βίντεο.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου

«Πολύ λιτή ανακοίνωση και στην ουσία, δεν είναι ανακοίνωση τόσο του χωρισμού όσο παράκληση προς τα ΜΜΕ για το πως θα χειριστούν τον χωρισμό αυτό. Εγώ θέλω να πω κάτι σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, είναι ότι.. ας μην ανοίγει μεγάλη κουβέντα.

Είναι μια προσωπική υπόθεση. Παίζουν τώρα βίντεο της Αθηνάς από μια δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό και ότι έλεγε τότε. Και λένε ότι έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, "κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου"; Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε δίνεις αναφορά αναλυτική καθημερινή στα social media. Όταν φτάσεις στο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και τη μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις γιατί ενδεχομένως να προχωρήσουν και με τις ζωές τους.

Από εκεί και πέρα όμως, όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, το γιατί δεν το είπε και το ξέραμε, και έλεγε ψέματα και ότι όλο αυτό ήταν στημένο, αυτές τις κουβέντες δε μπορώ να ακούω. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων που το περνάνε. Εγώ και ο Νίκος έχει τύχει να το βιώσουμε οπότε ξέρουμε τι βάρος είναι αυτό στην ψυχολογία σου γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία και την αποψη τιυ καθένα για κάτι τόσο προσωπικό. Και δεν χωράει ανάλυση»