My Style Rocks: «Ήταν αναμενόμενο» - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (11/12)

Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για όσες απέμειναν στο παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ήταν αναμενόμενο» - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε σήμερα (11/12)

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του το απόγευμα της Δευτέρας 11/12 και σε αυτό πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας. Το θέμα που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενες ήταν να διαλέξουν κόκκινο χρώμα για τις εμφανίσεις τους, χωρίς από αυτές να λείπει το πάθος.

Κάποιες το πέτυχαν, ενώ ορισμένες απογοήτευσαν. Μερικές, μάλιστα, βγήκαν εκτός θέματος, καθώς μπέρδεψαν το κόκκινο με το μπορντό και προκάλεσαν σύγχυση. Παρόλα αυτά, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Μιμή, η οποία μετρά μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι. Η Διονυσία της είπε: «Αυτές τις εικόνες τις βλέπω στο καρναβάλι της Πάτρας και δεν το λέω κακοπροαίρετα», όμως όλοι οι υπόλοιποι είχαν αντίθετη άποψη, γι' αυτό και πήρε το χρηματικό έπαθλο αυτή τη φορά.

Ποια παίκτρια αποχώρησε σήμερα (11/12) από το My Style Rocks

Και λίγο πριν το επεισόδιο τελειώσει, μπροστά στους κριτές έφτασαν η Δώρα, η Μορτασία και η Απολλεών. Η τελευταία σώθηκε από τις συμπαίκτριές της και έτσι η επιτροπή έπρεπε να αποφασίσει ποια θα γυρίσει σπίτι της μια και καλή.

Δεν ήταν, λοιπόν, η καλύτερη μέρα για την Δώρα, διότι αποφασίστηκε πως εκείνη έπρεπε τελικά να φύγει, όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και για την Μορτασία που εξασφάλισε μία ακόμη εβδομάδα στον διαγωνισμό, καθώς θεωρεί πως έχει πολύ αργή εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η επικρατέστερη κριτική επιτροπή για το Μεγάλο Τελικό - Ποια θα αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή;