Φάρμα 11/12: Τσακώθηκαν για τη μούχλα στα πιάτα - Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Χαμός πριν τον τελικό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 11/12: Τσακώθηκαν για τη μούχλα στα πιάτα - Αυτοί είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας βγήκε στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας 11/12 μέσα από τη συχνότητα του STAR και, όπως μας έχουν συνηθίσει οι παίκτες το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησε με εντάσεις (δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου). Πρώτα ξέσπασε η Χριστίνα για το γεγονός πως οι περισσότεροι δεν κάνουν δουλειές και δεν πλένουν σωστά τα πιάτα, τα οποία μαζεύουν μέχρι και μούχλα και μετά αναγκάζονται να φάνε από αυτά, ενώ έπειτα δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Γιώργο Τσάμη, ο οποίος πήγε να τσεκάρει τα ζώα του αχυρώνα, σαν να θεωρεί πως οι υπόλοιποι δεν τα προσέχουν και τα αφήνουν σε κακές συνθήκες.

Ποια ομάδα έχασε απόψε (11/12) στη Φάρμα

Παρόλα αυτά, δεν δόθηκε ιδιαίτερη συνέχεια και έτσι όλοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από την πίστα της δοκιμασίας και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Χωρίστηκαν σε ομάδες, όμως φάνηκε από την αρχή, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι, ποιοι θα κέρδιζαν.

Η ομάδα που έφτιαξε ο Γιώργος Τσάμης δεν ήταν πολύ δυνατή, διότι ούτε ο ίδιος θεωρείται καλός, αλλά ούτε και η Χριστίνα είχε τη μυϊκή δύναμη που απαιτούσε ο αγώνας και έτσι οι δυο τους μαζί με τον Βάιο και τον Άλκη ξαναχωρίστηκαν σε δυάδες για να "παλέψουν" και να δουν ποιοι θα είναι οι νέοι μονομάχοι.

Ποιοι είναι οι δύο νέοι μονομάχοι

Παραλίγο να αφήσουν την Χριστίνα με τον Τσάμη, κάτι που θα ήταν τελείως άδικο, αλλά τελικά η πρώτη έγινε ομάδα με τον Άλκη και ο δεύτερος με τον Βάιο. Τα έδωσαν όλα, διότι ήταν πολύ κουραστική δοκιμασία για όλους, με μεγάλο βάρος, μέσα στις λάσπες και τη βροχή.

Τελικά, όμως, εκείνοι που έχασαν και θα πρέπει να μονομαχήσουν μεταξύ τους είναι ο Άλκης και η Χριστίνα... Φυσικά, υπήρξαν αντιδράσεις, αφού οι περισσότεροι ήθελαν να φύγει ο Γιώργος Τσάμης σιγά σιγά από το reality.