Survivor 2024 - αποκλειστικό: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Τελικά φεύγει για Άγιο Δομίνικο!

Ε ναι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 2024 - αποκλειστικό: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Τελικά φεύγει για Άγιο Δομίνικο!

Εμείς οι φανατικοί του Survivor για δυο πράγματα μετράμε αντίστροφα πλέον: Για τη νέα χρονιά, το 2024, αλλά και για την πρεμιέρα του ριάλιτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα Ιανουαρίου, από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, κλασικά.

Πολλές είναι οι φήμες και τα όσα ακούγονται για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν. Το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε εμείς, μέχρι στιγμής, με μεγάλη σιγουριά, είναι πως οι επιλογές στους Μαχητές θα μας εκπλήξουν ενώ από την άλλη, τα γνώριμα ονόματα που θα δούμε στην ομάδα των Διάσημων θα... μας πιάσουν στον ύπνο!

Πολύ έντονα ακούγεται πως έχει πει ήδη ναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία μάλιστα πρόσφατα δήλωσε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι το αγαπά πάρα πολύ και παρά την περσινή της αποβολή θα ξαναπήγαινε με χαρά ενώ ταυτόχρονα ναι φαίνεται πως έχει πει και το «ταίρι» της στο All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, την οποία μάλιστα ο Ατζούν θα πληρώνει αδρά ανά εβδομάδα (δείτε εδώ πόσα θα παίρνει)! Το Youweekly.gr, ωστόσο, γνωρίζει με μεγάλη σιγουριά πως άλλη είναι η γυναίκα που έχει πει σίγουρα το ναι και θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο...

Μπαίνει στο Survivor η μπουλντόζα του... Survivor!

Ο λόγος φυσικά για όσους δεν κατάλαβαν από το «μπουλντόζα»: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Ειρήνη Παπαδοπούλου Survivor

Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει λόγους να μην δοκιμάσει για ακόμα μια φορά την τύχη της, αφού πρώτον κατά την παλιότερη συμμετοχή της είχε αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις και δεύτερον, τώρα που είναι ελεύθερη δεν έχει κάτι να την προβληματίζει!

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βίντεο από την σκληρή γυμναστική που κάνει τον τελευταίο καιρό...

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Ειρήνη

  • Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στο Καζακστάν όπου και έζησε μέχρι τα πέντε της χρόνια.
  • Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής.
  • Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη (γενν. 1980), ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός.
  • Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη.
  • Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χάντμπολ, το οποίο συνέχισε για περίπου δέκα χρόνια.
  • Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Προσωπική ζωή

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπαίνει στο Survivor

Από το 2011 έως το 2018 είχε σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη ενώ από το 2019 έως το 2023 διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη.