I'm a Celebrity... Get Me Out of Here (14/12): Οι δύο φιναλίστ του τελικού

Ποιος θα είναι άραγε ο νικητής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
I'm a Celebrity... Get Me Out of Here (14/12): Οι δύο φιναλίστ του τελικού

Μια επική αναμέτρηση εκτυλίχθηκε στον τελικό του I'm Celebrity... με την έκαβαση να είναι αβέβαιη καθώς οι φιναλιστ έδωσαν μάχη προκειμένου να κρατηθούν μέχρι το τέλος. Δύο όμως τα κατάφεραν και τελικά πέρασαν στην τελευταία φάση.

Δείτε επίσης: «Ήταν δύσκολο το δίμηνο που ήμασταν μακριά γιατί...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη

Οι φιναλίστ του τελικού

Ο λόγος για τον Πάνο Καλίδη και τον Τάσο Ξιαρχό! Οι δυο τους αποδείχτηκαν πολύ δυνατοί αντίπαλοι, ακόμη και για τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος ήταν πρώτος στα στοιχήματα για την τελική μονομαχία. Μετά λοιπόν από έναν απαιτητικό αγώνα οι δύο πάικτες κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Μένει μόνο να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος.

Αυτός είναι ο Μεγάλος Νικητής του "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here"

Eδώ και μερικές ημέρες, μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους, ο νικητής έχει αποκαλυφθεί. Η εκπομπή "Super Κατερίνα" του ALPHA ήταν αυτή, που έκανε γνωστό το όνομά του, από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Εδώ και μερικές ημέρες, μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους, ο νικητής έχει αποκαλυφθεί. Η εκπομπή "Super Κατερίνα" του ALPHA ήταν αυτή, που έκανε γνωστό το όνομά του, από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Τάσος Ξιαρχό που ήταν ένας από τους παίκτες, ο οποίος μάλιστα, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι με ακραίους καβγάδες, όπως πρόσφατα με τον Πάνο Καλίδη.

«Πολύ ζούγκλα. Είναι πολύ σκληρό το ριάλιτι. Ήταν ζούγκλα, δεν βλέπαμε ούτε ουρανό. Ήμασταν όλη μέρα μέσα στη ζούγκλα, πολλή υγρασία, πολλά κουνούπια, πολλές ταραντούλες» ανέφερε αρχικά για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Ενώ, ρωτήθηκε και για τον Σταμάτη Γαρδέλη ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Δαφνί (δείτε εδώ που είναι και τι κάνει σήμερα). «Είναι εκπληκτικός άνθρωπος. Σέβομαι την απόφασή του, είναι αξιέπαινη και θέλω να πάω να τον δω», είπε.

«Χαίρομαι που είμαι ένα κομμάτι της Μαρίνας Σάττι, έχει να δώσει πάρα πολλά για την Ελλάδα» είπε για την τραγουδίστρια που την έχει χορογραφήσει», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Όπως μάλιστα, ειπώθηκε στο πλατό, ο μεγάλος νικητής του I'm a celebrity get me out of here spoiler είναι ο Τάσος Ξιαρχό.