«Έχουν γίνει συζητήσεις με την...» - Το spoiler του Γιώργου Λιανού για τους παίκτες του Survivor 2024

Ποιοι πέρασαν τα γραφεία της Ατζούν Μίντια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την μεγάλη επιστροφή του Survivor στην απλή εκδοχή του, δηλαδή με Μαχητές και Διάσημους. Ήδη οι Μαχητές φαίνεται πως έχουν "κλείσει" και τώρα ο Ατζούν συζητάει με Διάσημα ονόματα, ώστε να μπουν και να φέρουν μαζί τους και τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA έκανε spoiler για ορισμένα πρόσωπα που φαίνεται πως θα πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο, αφού πέρασαν τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor

«Έχουν γίνει συζητήσεις με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα αν αυτές ευοδωθούν και φτάσουμε να τις ξαναδούμε εγώ δεν έχω κανένα θέμα», αποκάλυψε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Έχει κάνει νομίζω ραντεβού με την Acun Medya. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, έχει και άλλες υποχρεώσεις. Κρατάω μικρό καλάθι πάντα», αποκάλυψε επίσης (δείτε αναλυτικά τα ονόματα των Διάσημων που θέλει και συζητά η παραγωγή).

Αυτή είναι η σύζυγος πρώην παίκτη που μπαίνει στο Survivor 2024

Φαίνεται πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί πετάει κι άλλα ονόματα στο τραπέζι. Ένα από αυτά είναι και σύζυγος πρώην παίκτη. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, η οποία έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις ώστε να ακολουθήσει τα χνάρια του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος συμμετείχε δύο φορές στο Survivor.

Πηλιάκη Χανταμπάκης

Στην εκπομπή "Γεια σου", λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανακοίνωσε πως η ίδια έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή, επομένως είναι σίγουρο πως σύντομα θα τη δούμε στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ ποια είναι μέχρι στιγμής η τελική 9άδα).