My Style Rocks: «Ιιιι!» φώναξε η Καραβάτου - «Διονυσία, μάζεψε το στόμα σου, επιτέλους!», ο κακός χαμός με την Ελεάνα στο πλατό

Ο τσακωμός και η δήλωση που έφερε μέχρι και την παρουσιάστρια σε δύσκολη θέση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ιιιι!» φώναξε η Καραβάτου - «Διονυσία, μάζεψε το στόμα σου, επιτέλους!», ο κακός χαμός με την Ελεάνα στο πλατό

Χαμός έγινε για άλλη μία φορά στο My Style Rocks στο επεισόδιο της Τρίτης 19/12, κι αυτό γιατί η Ελεάνα τσακώθηκε άσχημα με την Διονυσία την ώρα που η πρώτη παρουσίαζε το look της μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σακάκι. Η δεύτερη εξέφρασε την έντονη διαφωνία της για την επιλογή του συγκεκριμένου, με την Ελεάνα να της εξηγεί πως είναι ενός διάσημου σχεδιαστή και γι' αυτό δεν θα έπρεπε να μιλάει με αυτό τον τρόπο.

Ο τσακωμός της Διονυσίας με την Ελεάνα στο My Style Rocks

«Σακάκι είναι αυτό; Το σακάκι πού είναι; Να το συζητήσουμε αυτό. Εγώ βλέπω μπροστά μου ένα πουκάμισο. Είναι μπλούζα» είπε αρχικά η Διονυσία και η Ελεάνα της απάντησε: «Είναι ένα σακάκι όπως το φαντάστηκε ο σχεδιαστής και όπως το ονομάζει, δεν είναι μπλούζα».

«Δεν στρώνει καθόλου καλά. Μην τσαντίζεσαι. Κάτι δεν είναι φτιαγμένο καλά. Τώρα εσύ μου λες ότι αυτό είναι σακάκι;», πρόσθεσε παρόλα αυτά εκείνη και η διαγωνιζόμενη που παρουσίαζε το look της με θέμα το ρεβεγιόν, τόνισε: «Θα σου δώσω το τηλέφωνο του σχεδιαστή αν θέλεις να τον ρωτήσεις».

«Μην μου το δώσεις, δεν πρόκειται να πάω! Αν βλέπει αυτό για σακάκι μάλλον δεν είναι σχεδιαστής!», δήλωσε τότε η Διονυσία, με την Καραβάτου να αναφωνεί: «Ιιιι!» και την Ελεάνα να της φωνάζει: «Διονυσία, μάζεψε το στόμα σου, επιτέλους! Δεν μαζεύεται αυτό το στόμα σου, πραγματικά! Μίλα καλύτερα. Προσβάλλεις ανθρώπους και τη δουλειά τους μονίμως».

Δείτε επίσης: «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν! Συγγνώμη, θέλω να κλάψω...» - "Λύγισε" η Σοφία Χατζηπαντελή

Η παίκτρια που αποχώρησε

Η ροή του προγράμματος, ωστόσο, συνεχίστηκε κανονικά και αφού το διαγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε, έφτασε η στιγμή της αποχώρησης. Παρόλο που η Έφη ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει την θέση της στη συμπαίκτριά της, οι επιτροπή αποφάσισε πως η Ελεάνα έπρεπε να γυρίσει σπίτι της και έτσι κι έγινε.