Survivor 2024 spoiler: Πολυσυζητημένος παίκτης του Power of love πετάει για Άγιο Δομίνικο

Ε ρε θα γίνει χαμός...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 2024 spoiler: Πολυσυζητημένος παίκτης του Power of love πετάει για Άγιο Δομίνικο

Σχεδόν έτοιμα είναι όλα για την μεγάλη επιστροφή του Survivor στην αρχή του Ιανουάριου (δείτε την ημερομηνία) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Πολλά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης έχουν περάσει από τα γραφεία της Ατζούν Μίντια, ανάμεσα τους παρουσιαστές, ηθοποιοί και παίκτες ριάλιτι.

Μάλιστα, ανάμεσα στα ονόματα που "έκλεισαν" και ετοιμάζει βαλίτσες είναι και η γυναίκα πρώην παίκτη ο οποίος είχε πολυσυζητηθεί και μάλιστα πάρα πολύ. Λέτε να μπουν μαζί;

Αυτός ο πρώην παίκτης ριάλιτι συζητάει για το Survivor

Ακόμα ένα πρόσωπo που φημολογείται πως συζητάει με την εταιρία παραγωγής ώστε να ετοιμάσει τις βαλίτσες, να μπει στο αεροπλάνο και να πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο είναι πρώην παίκτης του Power of love και μάλιστα πολύ γνωστός, αφού απασχόλησε και μετά την συμμετοχή του.

Ο λόγος για τον Παύλο Παπαδόπουλο που ήταν και ο νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του έρωτα. Μετά τη νίκη του να σημειώσουμε πως ασχολήθηκε με την συγγραφή.


Η τελευταία του συνέντευξη

Όπως είχε αποκαλύψει πριν μήνες στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, έχει ήδη γράψει 2 βιβλία και έχουν κάνει επιτυχία.

«Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ ζεστά και πολύ θερμά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Σχετικά με την τηλεόραση και αν έχει δεχθεί προτάσεις, είπε: «Θα μπορούσα να βρεθώ σε πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά»

«Στο Power of love ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά η Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς όμως να το ξέρουμε. Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της» είπε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι.