Survivor 2024: Τα πάνω κάτω - Μπαίνει στην ομάδα των Διάσημων η «Κέλλυ»;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Τα πάνω κάτω - Μπαίνει στην ομάδα των Διάσημων η «Κέλλυ»;

Αντίστροφα μετράμε, πλέον, για την επίσημη πρεμιέρα του Survivor με τα trailer να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο και να προκαλούν μεγαλύτερη προσμονή στο φανατικό κοινό του ριάλιτι! Μπορεί τα ονόματα των παικτών να μην έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον σταθμό αλλά το Youweekly.gr ήδη σας έχει αποκαλύψει κάποιους διάσημους που θα συμμετέχουν αλλά και μια μαχήτρια (δείτε την εδώ, είναι κούκλα) και το ρεπορτάζ μας δεν σταματά εκεί φυσικά!

Ακόμα ένα όνομα έχει μιλήσει για να ενταχθεί στην ομάδα των Διάσημων, χωρίς βέβαια να έχει κλείσει συμφωνία και θα σας το αποκαλύψει πρώτο, εδώ, το Youweekly.gr!

Ποια είναι η «Κέλλυ» Αραούζου που μπαίνει στο Survivor 2024;


Η Καλλιόπη «Κέλλυ» Αραούζου γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1991 και είναι Ελληνίδα κολυμβήτρια. Έχει πετύχει διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, με αρκετά αργυρά και ένα χρυσό. Μετά από δύο δεκαετίες στις πισίνες, κρέμασε το σκουφάκι της τον Ιούνιο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει κάνει κάποιες συναντήσεις με την παραγωγή του Τούρκου, Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά τα χέρια δεν έχουν δοθεί ακόμα! Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Η ιστορία της


Το 2010 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κολύμβησης στο Μπαλατονφύρεντ της Ουγγαρίας, έχοντας συμπαίκτες τον Σπυρίδωνα Γιαννιώτη και τον Αντώνη Φωκαίδη. Στο ίδιο πρωτάθλημα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα γυναικών, πίσω από την Εκατερίνα Σελιβέρστοβα.

Κέρδισε δύο ακόμη αργυρά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012: ένα αργυρό στην κατηγορία των 5 χιλιομέτρων και ένα αργυρό στο ομαδικό αγώνισμα με τον Μάριο Καλαφάτη και τον Γιώργο Αρνιακό.


Το 2013 κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα: το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Βαρκελώνη, έχοντας συμπαίκτες τον Σπυρίδωνα Γιαννιώτη και τον Αντώνη Φωκαίδη.

Τέλος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 αγωνίστηκε στο αγώνισμα της ανοιχτής κολύμβησης 10 χιλιομέτρων γυναικών. Τερμάτισε 11η με χρόνο 1:57:31.6.