Survivor – Σάββας Γκέντσογλου: Η Αγγελική Ηλιάδη στηρίζει τον πρώην σύντροφό της

Η κοινή φωτογραφία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Αναχώρησε σήμερα (2/1) το πρωί η ομάδα των «Διασήμων», που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του Survivor, με τον Σάββα Γκέντσογλου να βρίσκεται ανάμεσά τους. Ο ποδοσφαιριστής θεωρείται φαβορί για τον φετινό κύκλο, καθώς αγωνιστικά έχει ένα σαφές πλεονέκτημα απέναντι στους περισσότερους, και όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί, το Survivor 2024 φέτος θα παιχτεί στα αγωνίσματα καθώς δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού.

Ανάμεσα στους πιο φανατικούς θαυμαστές του Σάββα Γκέντσογλου είναι φυσικά και η Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία μπορεί να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, ενώ είχε μεσολαβήσει και μία δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσά τους, παρόλα αυτά σήμερα διατηρούν άψογες σχέσης για χάρη του γιου που απέκτησαν, του 9χρονου Βασίλη. Έτσι, τον στηρίζει και σε αυτήν την απόφαση, με πρόσφατη απόδειξη μία ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα.

Το μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου

Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα είχε δηλώσει επίσης συμμετοχή στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ «I'm a Celebrity... Get me out of here», ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με τον πρώην σύντροφό της. «Πάντα δίπλα σου! Καλή επιτυχία!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη, στέλνοντας έτσι τις ευχές της και δείχνοντας από τώρα ότι όσο εκείνος θα δίνει αγώνα στους στίβους μάχης, θα έχει δυνατή «κερκίδα».

Λίγο μετά τη δική της επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Θέλω να πάει στο Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου ξέρω ότι του αρέσει πάρα πολύ, όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί, μένει στο σπίτι μας. Περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί, είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μια πολύ όμορφή σχέση και μετά τον χωρισμό μας, μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο όμορφη τώρα και εννοείται ότι απολαμβάνουμε το χρόνο, που περνάμε μαζί».