Σάκης Κατσούλης: Δείτε πόσα λεφτά έβγαλε στο περσινό Survivor

Ακόμα και χωρίς το έπαθλο θα ήταν... νικητής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

H κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησαν τον Σάκη Κατσούλη στο νέο μαγαζί που ετοιμάζει, κι εκείνος μίλησε για όλα. Ο δύο φορές νικητής του Survivor αποκάλυψε την αμοιβή του για πέρσι, καθώς και αν δέχθηκε νέα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη εκλογή του στην περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Επάνω σε αυτό δήλωσε ότι: «Πήρα περίπου 6.500 ψήφους και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, γιατί σημαίνει ότι ο κόσμος πραγματικά μ' έχει αγαπήσει και μ' έχει στηρίξει. Είναι ένας αντικειμενικός αριθμός, όχι λόγια του αέρα, και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ψηφοφορία στις περιφερειακές εκλογές».

Δεν δέχτηκε πρόταση για τον φετινό κύκλο ο Σάκης Κατσούλης

Σε ερώτηση για τον νέο κύκλο ο νικητής του All Star ανέφερε: «Δεν δέχθηκα πρόταση για το νέο κύκλο του Survivor και νομίζω πως είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δύο, μέσα σε τρεις χρονιές, και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δυο Survivor. Για μένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει, να βγούνε και άλλοι παίκτες για να δούμε νέα πρόσωπα»

Η δημοσιογράφος εκείνη τη στιγμή του υπενθύμισε ότι υπάρχουν και παλιοί παίκτες στο φετινό Survivor, όπως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς, με την Σάκη να απαντάει: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Πέρσι η Κατερίνα έφυγε με έναν τρόπο λίγο περίεργο οπότε θεώρησε ότι πρέπει να ξαναμπεί και να αποδείξει, αυτό νομίζω πως είπε και στο τρέιλερ της. Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος».

«Πήραμε όλοι 5.000 ευρώ την εβδομάδα»

Την ίδια ώρα ακούγονται πολλά και για τις αμοιβές των παιχτών φέτος, όπου ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Δεν συζήτησα με την παραγωγή ούτε ξέρω τι θα πάρουν τα παιδιά. Ήμουν πολύ καλά με τα χρήματα που πήραμε πέρσι, ίσα ίσα ήμουν από τους παίκτες που δεν ζήτησαν περισσότερα και θεώρησα ότι είναι πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από μένα αλλά από την παραγωγή. Απ’ όσο ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα».

Ο Σάκης Κατσούλης με την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Με την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, με δεδομένο ότι έμεινε μισό χρόνο στο Survivor πέρσι, ο Σάκης Κατσούλης έβγαλε 135.000 ευρώ από την αμοιβή του μόνο, χωρίς να συνυπολογίζουμε το έπαθλο των 100.000 ευρώ και το αμάξι που κέρδισε. Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, αυτά τα χρήματα έχουν επενδυθεί στο μαγαζί του.

Δείτε επίσης: Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Όσον αφορά τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας με την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είπε: «Δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται. Νομίζω ότι είμαστε και οι δύο έτοιμοι, οπότε καλώς να έρθει. Δεν είναι η ώρα να αποκαλύψω αν θα κάνω πρόταση, όταν θα την κάνω θα τη δείτε! Είμαι ρομαντικός, η Μαριαλένα δυναμική, οπότε θα πρέπει να βρω κάτι στη μέση, είναι κάτι δύσκολο για μένα να βρω κάτι που θα την ενθουσιάσει και θα το θυμάται για όλη της τη ζωή»