Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

Δείτε πού διασκέδασε το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το 2023 ήταν η χρονιά τους, αφού πέρα από ακόμα 12 μήνες στο καλεντάρι του έρωτά τους προσέθεσαν και ακόμα έναν τίτλο Survivor στο παλμαρέ τους. Ο νικητής του All Star, Σάκης Κατσούλης λάμπει όποτε έχει δίπλα του τη σύντροφό του και επίσης φιναλίστ στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κάτι που φαίνεται και στην πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε να διασκεδάζουν μαζί, μέσα σε μεγάλη παρέα, στο στολισμένο ΥΤΟΝ την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Μαζί τους βρίσκονταν αγαπημένοι φίλοι, αλλά και πρώην συμπαίκτες τους από το Survivor, όπως ο Άρης Σοϊλέδης, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά (φήμες τη θέλουν να συμμετέχει κι εκείνη στο νέο κύκλο), η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Νίκος Γιάννης. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάζει τρυφερές αγκαλιές και φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο έρωτας δυναμώνει για Κατσούλη-Ρουμελιώτη

Σάκης και Μαριαλένα δεν έχουν πλέον λόγο να κρύβονται, και ούτε το έκαναν, πέρα από ένα σύντομο διάστημα μετά την πρώτη συμμετοχή τους στο Survivor. Τότε ήταν χωρισμένοι, αλλά επανασυνδέθηκαν λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που απέφευγαν να παραδεχτούν για μήνες. Σήμερα δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ σε δηλώσεις τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ίσως και μέσα στο 2024. Μετά από μήνες γεμάτους πείνα και κακουχίες, πλέον χαίρονται τη σχέση τους εντός και εκτός συνόρων, με την ευτυχία να καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να διασκεδάζουν μαζί, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν από περίπου ένα μήνα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν πρωταγωνίστρια στην... οργάνωση για το surprise party του Σάκη Κατσούλη. «Ξεκινώντας από την υπέροχη έκπληξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά που ήσασταν όλοι εκεί και μου κάνατε την ωραιότερη έκπληξη της ζωής μου! Μαζί γράφουμε τις ιστορίες, μαζί δημιουργούμε εικόνες και αναμνήσεις!», ανέφερε τότε ο εορτάζων σε ευχαριστήρια ανάρτησή του. Ο νικητής του Survivor 2021 και του Survivor All Star έσβησε τότε τα κεράκια του σε εντυπωσιακή τούρτα-ψηφοδέλτιο, καθώς πρόσφατα εξελέγη και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency