Survivor 2024 spoiler (8/1): "Πλήγμα" για τους χαμένους; Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ξεκίνησαν δυναμικά τα συμβούλια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024 spoiler (8/1):

Το Survivor 2024 ξεκίνησε μόλις χθες, Κυριακή 7 Ιανουαρίου, και πριν προλάβουν οι παίκτες να προσαρμοστούν και να γνωριστούν μεταξύ τους, πραγματοποίησαν την πρώτη τους ψηφοφορία για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως έγινε γνωστό, οι κανόνες έχουν αλλάξει και το κοινό δεν μπορεί πια να πάρει θέση και να διαλέξει ποιος θα παραμείνει και ποιος όχι, αλλά, αντίθετα, εκείνος που θα αποχωρεί θα αναδεικνύεται μετά από μονομαχία.

Οι μπλε, λοιπόν, έχασαν, τον πρώτο αγώνα ασυλίας, και έβγαλαν στον τάκο μία γυναίκα (δείτε εδώ ποια είναι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη), ενώ, όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, απόψε (8/1) οι μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν για μία ακόμη φορά, αφού θα χάσουν και τη σημερινή δοκιμασία.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 2024

Οι πρώτες πληροφορίες που μας έχει μεταφέρει η δική μας πηγή αναφέρουν πως και ο δεύτερος υποψήφιος θα είναι γυναίκα. Ο λόγος για την Ανδριάνα Καγιά. Υπάρχει μία μικρή επιφύλαξη, ωστόσο, γι' αυτό, επομένως περιμένουμε την επιβεβαίωση στο τέλος του επεισοδίου. Εάν υπάρξει κάποια αλλαγή θα σας ενημερώσουμε αμέσως!

Ανδριάνα Καγιά

Το βιογραφικό της

  • Ηλικία: 29 ετών
  • Ιδιότητα: Aerial Performer

Έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και κατάλαβε την αγάπη της για τον αθλητισμό σε μικρή ηλικία. Μόλις 13 ετών ξεκίνησε στίβο και κάποια χρόνια αργότερα αποφάσισε να διαγωνιστεί σε αγώνες bodybuilding/ fitness. Κατάφερε μάλιστα, να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα bikini γυναικών. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία, το crosstraining, την καλλισθενική γυμναστική, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, την aerial yoga. Στο βιογραφικό της ξεχωρίζει το πτυχίο της Κοινωνικής Λειτουργού. Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η ενασχόληση της με το modeling και η συμμετοχή της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα!