Survivor highlights 9/1: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ανδριάνας, οι αποκαλύψεις σοκ για την Ασημίνα και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο άγριος τσακωμός κατά την διάρκεια του αγωνίσματος κι MVP παίκτης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor highlights 9/1: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ανδριάνας, οι αποκαλύψεις σοκ για την Ασημίνα και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρίτη ημέρα προβολής για το Survivor εχθές με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές! Πέρα από έναν συγκλονιστικό στίβο μάχης μάθαμε πως η Ασημίνα πλένει όλους τους παίκτες χωρίς να σιχαίνεται καθόλου, ότι η Ανδριάνα πέρασε νευρική ανορεξία κι ότι ο Rob είναι πολύ τυχερός!

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω όλα τα higlights της χθεσινής βραδιάς!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 9/1 επεισόδιο του Survivor

Η εξομολόγηση της Ανδριάνας για την ανορεξία

Οι παίκτες έχουν αρχίσει, βήμα βήμα, να λύνονται και να μιλούν για τον εαυτό τους. Μια από αυτούς ήταν και η Ανδριάνα Καγιά η οποία μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Στην προσωπική της συνέντευξη, εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την νευρική ανορεξία και αποκάλυψε πως κατάφερε να το ξεπεράσει, μέσα από το επάγγελμα που επέλεξε. Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν, ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η παίκτρια άνοιξε την καρδιά της στο τηλεοπτικό κοινό.

«Αν ήθελα να κάνω την αυτοκριτική μου είμαι ένας ανθρωπος αισιόδοξος αλλα επειδή έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου με έχουν κάνει δυνατή. Να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία, ειχα νευρική ανορεξία. Κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη. Επελεξα το επαγγελμα τις κοινωνικής λειτουργού για να εντοπίσω τα αίτια και με βοήθησε να ξεπεράσω την πάθση μου. Με συγκινεί το γεγονός ότι όταν θέλει ένας άνθρωπος κάτι πολύ, το καταφέρνει. Και εγώ το ήθελα πολύ και το κατάφερα.»

Χαμός με την υποψηφιότητα του Rob James

Οι παίκτες δεν έχουν γνωριστεί πολύ καλά ακόμη μεταξύ τους, όμως ήδη βλέπουμε ότι έχουν αρχίσει να δημιουργούνται οι πρώτες κλίκες.

Έτσι λοιπόν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου είδαμε πως έχουν δημιουργηθεί διάφορες εντάσεις σχετικά με την υποψηφιότητα του Rob James. Υπενθυμίζουμε ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε μια ημέρα πριν, 8/1, οι μαχητές έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ενώ στο συμβούλιο υπέδειξαν τον παίκτη ως δεύτερο υποψήφιο (δείτε εδώ).

Με αφορμή το γεγονός αυτό ορισμένοι έκαναν λόγο για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί ωστόσο ο ίδιος δεν θεωρεί ότι είναι αυτή η αιτία της υποψηφιότητας του.

«Το συμβούλιο με έβγαλε χθες υποψήφιο. Πριν μέρες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό αλλά αφού είναι δύσκολο το παιχνίδι και δεν έπαιξα καλά χθες, έχει μια λογική αυτό που έγινε», είπε αρχικά ο Rob James

«Δεν το θεωρώ άδικο, ούτε ότι υπάρχει κλίκα και συνεννόηση, όπως λέει η άλλη ομάδα. Νιώθω πολύ καλά με όλα τα παιδιά»

Η Ασημίνα έκανε μπάνιο την Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά λίγο πριν τον αγώνα αποκάλυψε ότι κάνει μπάνιο με την βοήθεια της Ασημίνας Χατζηανδρέου προκαλώντας γέλιο τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

«Η αλήθεια είναι… Άσε. Θέλω να σου πω ότι αυτά τα tips δεν τα ήξερα. Δηλαδή ότι βρέθηκα χθες σε σημείο με την Ασημίνα να προσπαθεί με τα νερά στη λίμνη να με πλύνει και μου έλεγε: έλα μέσα, θα σε κάνω μπάνιο και εγώ της έλεγα βρε Ασημίνα μην μου τραβάς το εσώρουχο. Βρε μου λέει κάτσε να σε πλύνω» είπε η Μαρία Αντωνά.

«Θα έχω να το λέω ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται. Μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει…» πρόσθεσε.

Η ομάδα που κατέκτησε την τρίτη ασυλία (9/1) και ο MVP παίκτης

Οι δύο ομάδες, φαίνεται ότι είναι αρκετά δυνατές και ισάξιες αφού το ματς πήγαινε πόντο - πόντο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή οι μπλέ ισοφάρισαν του κόκκινους με την βαθμολογία λίγο πριν το τέλος να φτάνει στο 9-9. Έτσι λοιπόν, πήγαν στην τελική αναμέτρηση με flag race.

Μετά λοιπόν από έναν συγκλονιστικό αγώνα γεμάτο ένταση, ανατροπές και αγωνία, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ρίχνει την καθοριστική βολη. Αμέσως μετά η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης με τα καλύτερα στατιστικά είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Έτσι εκείνη θα επιλέξει τον τέταρτο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα.

«Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης», «Είναι αντιαθλητικό αυτό» - Άναψαν τα "αίματα" για τον πανηγυρισμό του Παύλου Παπαδόπουλου

Η αγωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα χτύπησε "κόκκινο", αφού οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μέχρι τέλους την ασυλία με την τελική αναμέτρηση να γίνεται με Flag Race.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις με τους πανυγυρισμούς να ξεφεύγουν. Όταν, λοιπόν, ο Παύλος Παπαδόπουλος κέρδισε τον Άγγελο Γεωργουδάκη έκανε μία συγκεκριμένη εριστική κίνηση με την οποία έθιξε τον Φάνη Μπολέτση και έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

«Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης» είπε ο Παύλος κατά τον πανηγυρισμό της νίκης του

«Σε έρισε κανείς; Με έρισες! Είναι αντιαθλητικό αυτό» τόνισε ο Φάνης.

«Σε έρισε κανένας; Ο πανηγυρισμός μου είναι αυτός» απάντησε ο Παύλος.

Ο τρίτος και τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές, κλήθηκαν στο συμβούλιο να αναδείξουν τον τρίτo υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα ενώ από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ως MVP παίκτρια υπέδειξε και τον τέταρτο πάικτη. Η κάλπη "μίλησε" και οι μπλε ομάδα ψήφισε την Ανδριάνα Καγιά ως τρίτο μονομάχο με 8 ψήφους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Ασημίνα από την άλλη δεν επέλεξε παίκτη της ομάδας της αλλά της αντίπαλης και αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Rob James εξασφάλισε την παραμονή του λόγω της πλειοψηφίας των γυναικών στις υποψηφιότητες. Σε νέα ψηφοφορία οι Μαχητές έθεσαν στην θέση του Rob James την Μαριλίνα Βακονδίου. Επομένως η πρώτη αποχώρηση του Survivor θα είναι γυναικεία υπόθεση.