Survivor 2024 spoiler (10/1): Έσκασε πριν από λίγο! Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Κάποιοι θα γυρίσουν στην καλύβα με κλάματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024 spoiler (10/1): Έσκασε πριν από λίγο! Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Το Survivor 2024 ξεκίνησε δυναμικά, αφού στο πρώτο επεισόδιο και οι κόκκινοι και οι μπλε πήραν από μία νίκη. Οι διάσημοι, όμως, στη συνέχεια ξεκίνησαν να κερδίζουν σερί, καταφέρνοντας έτσι να φέρουν σε δύσκολη θέση τους μαχητές, οι οποίοι έβγαλαν στον τάκο κάποιους παίκτες, ξεδιπλώνοντας τα χαρτιά και την στρατηγική τους.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, λοιπόν, για αυτή την εβδομάδα είναι τέσσερις και είναι όλες τους γυναίκες (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για εκείνη που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα). Και αφού δεν μένει κάποια άλλη θέση, το μόνο για το οποίο θα χρειαστεί να παλέψουν σήμερα οι δύο ομάδες είναι κάποιο έπαθλο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι φαγητό.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (10/1) το έπαθλο στο Survivor 2024

Η πηγή του youweekly.gr μας έδωσε το όνομα της ομάδας που θα περάσει καλά και θα ξεχάσει για λίγο τις δυσκολίες του παιχνιδιού, κερδίζοντας αυτή τη δοκιμασία! Για κακή τύχη των μπλε, οι οποίοι θα μείνουν και λιγότεροι, οι κόκκινοι θα πάρουν και αυτή τη νίκη και δεν θα μείνουν με άδειο στομάχι ξανά...

Δείτε επίσης: Survivor trailer 10/1: «Ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα!» - Άγριος τσακωμός τα μεσάνυχτα στην καλύβα των Μπλε

Βγήκε ο νικητής από το τρίτο κιόλας επεισόδιο

Μπορεί το Survivor να βρίσκεται μόλις 3 ημέρες στον αέρα του ΣΚΑΙ, ωστόσο, ήδη οι παίκτες που έπρεπε να ξεχωρίσουν, ξεχώρισαν! Οι κατατάξεις μάλιστα, έχουν δείξει ποιος είναι πιο καλός αγωνιστικά και ποιος ο πιο αδύναμος μέχρι στιγμής, αφού όσο περνάνε οι ημέρες μπορεί αυτή η σειρά να αλλάξει - δείτε την εδώ.

Το βράδυ της Τρίτης 9/1 αναδείχθηκαν και ακόμη 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον τέταρτο να τον δίνει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς είναι ο MVP αυτής της εβδομάδας (δείτε όλους τους υποψήφιους εδώ).

O παίκτης που μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις δεν είναι άλλος από τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός αγωνιστικά, ενώ και το twitter φαίνεται πως τον έχει συμπαθήσει ιδιαίτερα.

Μάλιστα, νικητή τον ανέδειξε και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN: «Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ήδη νικητής. Έχει την πίστα, είναι και καλό παιδί. Επιτέλους είδα στο Twitter ότι υπάρχουν παιδιά με θετική ενέργεια».