Survivor 2024: «Θα στο ξεπληρώσει αυτό ο Θεός» - Άσχημος καβγάς τα μεσάνυχτα στην καλύβα των μπλε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Θα στο ξεπληρώσει αυτό ο Θεός» - Άσχημος καβγάς τα μεσάνυχτα στην καλύβα των μπλε

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την ομάδα των μπλε στο Survivor 2024 σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, κι αυτό γιατί τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε ένας άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε κάποιους παίκτες της. Στο στόχαστρο, μάλιστα, βρέθηκε η Ανδριάνα, μία από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Η Χρύσα ενημερώθηκε από κάποια πρόσωπα πως η πρώτη την κακοχαρακτήρισε και την σχολίαζε πίσω από την πλάτη της, με την ίδια να πιάνει την Καγιά για να το συζητήσουν. Εκείνη, όμως, αντέδρασε άσχημα, αποκαλώντας την ξανθιά μαχήτρια "κοριτσάκι μου", πράγμα που την εκνεύρισε: «Μου γύρισε το μάτι! Δεν μου αρέσει να με υποτιμούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Άσχημος καβγάς με πρωταγωνίστρια την Ανδριάνα στο Survivor 2024

Έτσι η συζήτηση έγινε καβγάς και ενώ η Χατζηγεωργίου περίμενε να ακούσει μία συγγνώμη ή έστω κάτι που θα την ηρεμούσε, άκουσε το εξής από το στόμα της συμπαίκτριάς της: «Ο Θεός δεν το συγχωρεί αυτό! Θα στο ξεπληρώσει αυτό ο Θεός».

Σταμάτησαν να τσακώνονται παρόλα αυτά, διότι ήταν βράδυ και έπρεπε να ξεκουραστούν όλοι, αλλά το πρωί, μαζί με τον Σταμάτη, ο οποίος ενημερώθηκε κι εκείνος πως τον σχολίαζε άσχημα η Ανδριάνα, την έπιασαν για να τα βρουν. Καμία άκρη δεν βγήκε τελικά, αφού δεν παραδεχόταν τίποτα...

«Δεν σηκώνεις χαβαλέ και χαμόγελα», είπε ο Σταμάτης στην Ανδριάνα, εξηγώντας και στην κάμερα πως ποτέ δεν συζητάει μπροστά στην κάμερα και πάντα κάθεται απόμερα.

Δείτε επίσης: Έσκασε πριν από λίγο! Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε το αγώνισμα επάθλου