Κατερίνα Δαλάκα: Πέντε φορές που κάποιος υπονόησε ότι έχει «προσωπικές σχέσεις» με την παραγωγή του Survivor

Παρουσιαστές και πρώην συμπαίκτες της με λόγια που «καίνε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δεν ήταν μία, δεν ήταν δύο, αλλά πέντε φορές η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στο στόχαστρο, από διαφορετικούς ανθρώπους κιόλας, που αφήνουν υπονοούμενα για τις στενές σχέσεις της με την παραγωγή του Survivor γενικότερα και άλλες φορές πιο συγκεκριμένα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Και δεν είναι ανώνυμοι σχολιαστές, αλλά όσοι τα λένε (επώνυμα) γνωρίζουν ανθρώπους και καταστάσεις, γι' αυτό εύλογα δημιουργούνται περισσότερα ερωτήματα, καθώς εκείνη μέχρι πρότινος βρισκόταν σε μακροχρόνια σχέση, αλλά και για τον Τούρκο παραγωγό ακουγόταν ότι δεν είναι μόνος στη ζωή. Τι ισχύει τελικά;

Τον «χορό» ξεκίνησε ο έμπειρος Αντρέας Μικρούτσικος, που όταν σχολίαζαν την 4η συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor, το αιτιολόγησε ως εξής: «Να πω εγώ γιατί συμβαίνει αυτό με τη συγκεκριμένη παίκτρια, που δεν τραβάω ζόρι; Γιατί σας καταλαβαίνω... Έχει προσωπικές σχέσεις. Αυτό, έτσι απλά. Προσωπικότατες!». Μπορεί να μην το συνέχισε στον αέρα, αλλά ήταν ξεκάθαρο το υπονοούμενο, που σύμφωνα με μηνύματα που έφτασαν στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου λίγο αργότερα, είχε βάση.

Τα υπονοούμενα για την Κατερίνα Δαλάκα και από πρώην παίκτες του Survivor

Το πλευρό του ήρθαν να πάρουν πρώην συμπαίκτες της στο reality επιβίωσης. Γιώργος Ασημακόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου και Στάθης Σχίζας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπονόησαν ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει λόγους να αισθάνεται άνετα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, και όχι μόνο επειδή είναι... τροπικό το κλίμα, ενώ συνήθως για τους υπόλοιπους παίκτες της, η παραμονή στις καλύβες της Δομινικανής Δημοκρατίας περιλαμβάνει μία απίστευτη ταλαιπωρία.

Δείτε επίσης: Survivor: Δύσκολες ώρες για την Ανδριάνα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Ο πρώτος μάλιστα είχε την ευκαιρία να συμφωνήσει live με τον Αντρέα Μικρούτσικο στον αέρα ως καλεσμένος της Super Κατερίνα, ενώ επανέλαβε αυτή την άποψη και όταν τον συνάντησε η τηλεοπτική κάμερα του Breakfast@Star σε βραδινή έξοδο λέγοντας: «Η Κατερίνα Δαλάκα μάλλον τα έχει καλά με την παραγωγή. Για να πηγαίνει τόσο συχνά μάλλον της αρέσει το κλίμα... Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο συμφέρον, αλλά με τον κ. Ατζούν μάλλον έχει μια καλή επαφή. Το “μαγαζί” είναι δικό του, οπότε μπορεί να επιλέγει κάποιους παίκτες που συμπαθεί περισσότερο».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την πλευρά της ήταν συγκρατημένη όταν ρωτήθηκε για την σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν στον αέρα του Happy Day στον Alpha και παρότι επιβεβαίωσε ότι γνωρίζονται έξω, δεν μπήκε σε περαιτέρω λεπτομέρειες: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω. Είναι μία προσωπική σχέση, αλλά δεν πίνω και καφέ μαζί τους».

Τρίτος και... φαρμακερός ο νικητής του Survivor 2022, Στάθης Σχίζας, που μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και άφησε υπονοούμενα για τις παραβιάσεις των κανονισμών. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μάλλον λίγο οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Ασημίνα Χατζηνανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Προφανώς παραβλέπονται κάποιοι κανόνες που για άλλους ήταν καταλυτικοί για να μην ξαναπάνε στο παιχνίδι. Εγώ θυμάμαι ότι τον Γιάννη Τσολάκη, που τον είχαμε κρεμάσει επειδή είχε πιει μία γουλιά καφέ, τώρα τι να πω;».

Γιώργος Λιάγκας: «Αισθανόμουν ότι η Δαλάκα αφιέρωνε την νίκη στον Ατζούν»

Ούτε ο παρουσιαστής του Πρωινού έμεινε αμέτοχος στα σχόλια που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες. Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του είπε ότι το παιχνίδι ανήκει στην Κατερίνα Δαλάκα και στον Αλέξη Παππά, αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει αμέσως μετά ότι δεν πιστεύει πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ενώ σχολίαζαν τα αποσπάσματα του Survivor, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «σχέση συμφέροντος» τις μεταξύ τους συναντήσεις, καθώς η αθλήτρια του στίβου είναι και μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Survivor.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά αλλά αφιέρωνε τη νίκη κάπου επάνω, εγώ αισθανόμουν ότι την αφιέρωνε στον Ατζούν που είναι και φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει», για να συνεχίσει σε διαφορετικό σημείο: «Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Ο άλλος το έχει εκτιμήσει, θεωρεί ότι είναι η πιο πολύτιμη συνεργάτης-φίλη του. Ακούω διάφορα άλλα, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο, είναι μία κοντινή σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα».