Survivor 2024: «Κάτσε και κάνε τον λιπόθυμο» - Χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα και...ξεκινάει η ίντριγκα!

Τι θα δούμε αύριο 14/1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Κάτσε και κάνε τον λιπόθυμο» - Χάνει τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα και...ξεκινάει η ίντριγκα!

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 θα προβληθεί αύριο, Κυριακή 14/1, και σύμφωνα με το αποκλειστικό απόσπασμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1, θα είναι γεμάτο ένταση και ίντριγκα.

Από τη μία η Ασημίνα θα μπει στο στόχαστρο του Φάνη, ο οποίος θα αρχίσει να την ειρωνεύεται για όλες τις φορές που έχει βρεθεί στο ριάλιτι μέχρι τώρα, με την ίδια να γίνεται έξαλλη και να χρησιμοποιεί έντονους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του και από τη άλλη, ένα... ατύχημα θα φέρει τα πάνω κάτω την ώρα του αγωνίσματος.

Το στημένο παιχνίδι του Survivor 2024

Όπως φαίνεται στο βίντεο συγκεκριμένα, ο Rob James Seymour την ώρα που καλείται να δοκιμαστεί ενάντια σε κάποιον αντίπαλό από την κόκκινη ομάδα, περνώντας από έναν κύλινδρο που βρίσκεται σε μία βάση πάνω στη θάλασσα, θα καταρρεύσει κυριολεκτικά, αφού θα χάσει τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικά κούκλος λίγα χρόνια πριν ο Rob James Seymour - Με κοιλιακούς φέτες και ολόλευκο χαμόγελο

Αμέσως ο Γιώργος Λιανός θα φωνάξει: «Rob είσαι καλά;» και όλοι θα τρέξουν προς το μέρος του να δουν τι έχει συμβεί. Αφού εκείνος συνέλθει και όλοι τους βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού, ο ίδιος θα κατηγορηθεί από συμπαίκτη του πως έστησε την λιποθυμία και πως είχε συνεννοηθεί για να το κάνει αυτό.

«Πολύ πιθανό να το έχουν συζητήσει στην καλύβα τους ότι "Ξέρεις κάτι; Κάτσε μέσα στο τούνελ και κάνε τον λιπόθυμο"», ακούγεται.

Τα κλάματα της συζύγου του Rob James Seymour

Είδωλο έχει γίνει ο Rob James Seymour που έφερε δύο νίκες χθες στο Survivor, τις αφιέρωσε στη σύζυγό του Δήμητρα Βαρώνου, έριξε και μια ζεμπεκιά, με το X (πρώην Twitter) να παίρνει φωτιά. «Ξεπέρασα τα όριά μου και έκανα πράγματα που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μαχητής σε δηλώσεις του o Σκωτσέζος Μαχητής μετά τον αγώνα.

Η Δήμητρα Βαρώνου με τη σειρά της μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay's Time», έδωσε ένα σύντομο background από τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Rob James Seymour και εξέφρασε την αμέριστη στήριξη στον σύζυγό της. «Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη χθες επειδή τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξέρω πώς θα ένιωσε ο Rob, επειδή το είχαμε συζητήσει. Πήγε με όλη του την καλή διάθεση και χαρά αλλά δεν ήθελε να φύγει και πρώτος. Λέω θα του ήρθε ψυχρολουσία και είχα στεναχωρηθεί για το πώς θα ένιωθε. Είμαστε και μακριά, δεν μπορώ να του μιλήσω και να τον υποστηρίξω» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Survivor: Όταν ο Rob James Seymour είχε παίξει στο Deal - Το εξωπραγματικό ποσό που είχε κερδίσει

Η σύζυγος του Rob James Seymour συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε παντρεμένοι από τον Μάιο του 2022 και είμαστε 5 χρόνια μαζί στο σύνολο. Με ρωτάς τι κλάμα έχω ρίξει όταν αποφάσισε να φύγει... O Rob είχε παίξει πιο παλιά στο Deal, ήταν μία εμπειρία που του άρεσε πάρα πολύ, χάρηκε πάρα πολύ που είδε την αγάπη του κόσμου στον δρόμο, πήγαινε στη λαϊκή και τον χαιρετάγανε. Ένιωθε Έλληνας, γιατί περιττό να πω ότι αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ίσως πιο πολύ και από τη Σκωτία. Όταν έδειξαν το trailer του Survivor ήθελε πολύ να πάρει μέρος γιατί συνδυάζει πράγματα που αγαπάει πολύ, τη φύση και τη θάλασσα, τον ήλιο και τα αγωνίσματα. Μην τον βλέπετε έτσι, είναι αθλητικό παιδί, αλλά δεν είναι αθλητής».

Σε διαφορετικό σημείο ανέφερε: «Ο Rob έμαθε τελευταία στιγμή ότι θα πάει, αυθόρμητα στείλαμε τον Δεκέμβριο και ήμασταν έτοιμοι να πάμε στη Σκωτία για Χριστούγεννα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα... Ενώ άλλοι ήταν προετοιμασμένοι για έξι μήνες να κάνουν training, τον έβλεπα σε πέντε μέρες να κάνει τζόγκινγκ για αντοχή. Δεν είναι καθόλου πονηρός, βλέπει μία αγνότητα στους ανθρώπους και ας του λέω ότι θα πέσει στον λάκκο με τα φίδια. Ήθελε να ζήσει την εμπειρία. Όσο και να μου λείπει, επειδή μου είναι πολύ δύσκολο που τον έχω χώρια, γιατί ήμασταν μαζί από το πρωί ως το βράδυ, του είπα να κάνει αυτό που θέλει».

Όπως ανέφερε η Δήμητρα Βαρώνου, διατηρεί εταιρεία που οργανώνει εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια, ενώ είναι επικεφαλής σε πρακτορείο μοντέλων, στο οποίο και ανήκει ο σύζυγός της. Έτσι γνωρίστηκαν καθώς πήγε να αφήσει ένα βιογραφικό και ένας κοινός γνωστός τους τον έστειλε προς την δική της κατεύθυνση, με τα υπόλοιπα να ανήκουν στην ιστορία.

Rob James Seymour Δήμητρα Βαρώνου