Survivor 2024: «Να κάτσει ήσυχος και στα αβγά του....» - Τα "καρφιά" του Αλέξη Παππά για τον Φάνη Μπολέτση

«Χρησιμοποιεί στον λόγο του για να σπείρει την διχόνοια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Να κάτσει ήσυχος και στα αβγά του....» - Τα

Ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι επβίωσης Survivor, ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 15/1. Οι ένταση ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και στους διασήμους από το προηγούμενο επεισόδιο καλά καρτεί, μετά την επίθεση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τις προηγούμενες συμμετοχές της στο παιχνίδι (δείτε εδώ).

Απόψε λοιπόν, ο Αλέξης Παπάς έσπευσε να σχολιάσει τα όσα έχουν ειπωθεί από τον παίκτη στης μπλέ ομάδας αφού το κλίμα και σήμερα παραμένει τεταμένο. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας έδωσε και μία ιδιαίτερη... συμβουλή μέσα από την προσωπική του συνέντευξη,

Τι είπε ο Αλέξης Παππάς για τον Φάνη Μπολέτση

«Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα ο οποίος προσπαθεί να τραβήξει στην προσοχή μας και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μιλήσει σε στιγμές που δεν χρειάζεται για να τραβήξει την προσοχή των καμερών. Αυτό το παιχνίδι είναι συχνό στο Survivor, είναι κυρίως κάτι που κάνουν οι παίκτες της μπλέ ομάδας με αποτέλεσμα αυτό να τους κάνει πιο δημοφιλής. Αν μπορούσα να δώσω μία συμβουλή σε αυτό τον παίκτη ο οποίος χρησιμοποιεί στον λόγο του για να σπείρει την διχόνοια , θα ήταν να κάτσει ήσυχος και στα αβγά του....» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βιογραφικό του Μαχητή

Φάνης Μπολέτσης

Φάνης Μπολέτσης

  • Ηλικία: 27 ετών
  • Ιδιότητα: Business Development Manager

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του 27χρόνου Φάνη Μπολέτση εκδηλώθηκε από νεαρή ηλικία. Μόλις 18 ετών εγκατέλειψε την Ελλάδα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με στόχο να σπουδάσει Οικονομικά. Παίρνοντας το πρώτο του πτυχίο, η ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίστηκε με μεταπτυχιακό στο Management Finance στο φημισμένο UCL. Στα 27 του πια, εργάζεται ως Business Development Manager στις επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του. Είναι λάτρης των ομαδικών αθλημάτων παίζοντας, ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, beach volley και polo ενώ τα καλοκαίρια επιδίδεται μανιωδώς σε καταδύσεις! Δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται και δηλώνει πανέτοιμος να φέρει πολλές νίκες στην ομάδα των Μαχητών!