Survivor 2024: «Η αυτογνωσία καλό κάνει...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "κατακεραυνώνει" τον Rob James Seymour

«100 φορές και να έπαιζε με τον Σάββα θα είχε χάσει και τις 100»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Η αυτογνωσία καλό κάνει...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Έντασεις αλλά και τσακωμούς, περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Δευτέρας 15/1. Νωρίτερα παρακολουθήσαμε τον Aλέξη Παππά να εξαπολύει τα βέλη του στο παίκτη των μαχητών, Φάνη Μπολέτση, που όπως ανέφερε στην προσωπική του συνέντευξη προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια στην κόκκινη ομάδα (δείτε εδώ).

Τα σχόλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Rob James Seymour

Σειρά λοιπόν της Ασημίνας Χατζηανδρέου αυτή τη φορά να μιλήσει για έναν άλλο πάικτη της αντίπαλης ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Rob James Seymour. Η παίκτρια των διασήμων, τόνισε στην προσωπική της συνέντευξη, ότι ο μαχητής, δεν έχει καταλάβει ποιες είναι οι δυνατότητές του και επέλεξε ως αντίπαλο τον Σάββα Γκέντσογλου ο οποίος είναι αρκετά πιο δυνατός για να τον κερδίσει.

«Η ομάδα τον θεωρεί τον πιο αδύναμο, θεωρώ πως το έχει καταλάβει, αν δεν το έχει καταλάβει, κάποιο θεματάκι υπάρχει. 100 φορές και να έπαιζε με τον Σάββα θα είχε χάσει και τις 100. Δεν υπήρχε περίπτωση να κέρδιζε τον Σάββα. Αυτό που φωνάζανε στον αγώνα ότι τον πιστεύουν και πήγαινε φέρε τον πόντο, εντάξει... Δεν έχει καταλάβει ότι οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο, η αυτογνωσία καλό κάνει... Όποιος την έχει καμιά φορά», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το βιογραφικό του Μαχητή

Rob James Seymour

Rob James Seymour

  • Ηλικία: 28 ετών
  • Ιδιότητα: Μοντέλο - Event Organiser

Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.