Σασμός: «Αχ Βασιλική μου... Ερμηνειάρα!» - Χαμός στο twitter για την ομολογία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Αποθεώθηκε σε κάθε post

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Αχ Βασιλική μου... Ερμηνειάρα!» - Χαμός στο twitter για την ομολογία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Στο χθεσινοβραδινό (15/1 επεισόδιο του Σασμού, η Βασιλική ομολόγησε στον αστυνόμο Αντώνη το έγκλημά της και του εξήγησε όλους τους λόγους που οδηγήθηκε στον φόνο. Ο πόνος για την απώλεια του Νικηφόρου της την "τύφλωσε" πραγματικά. Εκείνος την άκουσε και έδειξε να την καταλαβαίνει, αφού τα λόγια της έκαναν όποιον την άκουγε να ανατριχιάζει.

Οι τηλεθεατές, μάλιστα, αποθέωναν στο twitter την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον τρόπο που κατάφερε να μεταδώσει όλα αυτά τα συναισθήματα που μπορεί να βιώνει μία μητέρα που έχασε το παιδί της και τα post ανέβαιναν το ένα μετά το άλλο.

Δείτε επίσης: Στη φυλακή ο Παύλος - Σοκαριστικό αυτό που βρέθηκε χτισμένο στους τοίχους του οινοποιείου του

Τα σχόλια στο twitter για την χθεσινή (15/1) ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στον Σασμό

Τι θα δούμε σήμερα (16/1) - Επεισόδιο 54

Ο Γιάννος πυροβολεί τον μεγάλο γιο της Καλλιόπης από απόσταση αλλά ένας δυνατός θόρυβος κάνει την Ντίνα να μπει μπροστά του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει εκείνη η σφαίρα. «Ενα ασθενοφόρο γρήγορα. Χτυπήθηκε η αστυνόμος Πουλαντζά», θα φωνάξει ο Αντώνης και όλοι θα τρέξουν γύρω της. Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα πράξει τα δέοντα και λίγη ώρα αργότερα θα καταλάβουν πως η Ντίνα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Παρ’ όλα αυτά, το χωριό θα βρεθεί σε αναστάτωση μετά το χτύπημα και όλοι θα θεωρήσουν πως η οικογένεια Σταματάκη θα απαντήσει. Ο Αντώνης είναι εξαγριωμένος και αποφασισμένος να βρει τους υπεύθυνους. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία, όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Θανάσιμος κίνδυνος για την Βασιλική και το αγέννητο παιδί της μετά την εξαφάνιση του Αντρέα

Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου-Εύας, τις οποίες μοιράζεται με τη Θοδώρα, η οποία μένει άφωνη. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Σύντομα θα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας και ζητά να δει την Αργυρώ, ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Ο ίδιος δεν πρόκειται να υποχωρήσει και το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του μια και καλή. «Εμείς οι δύο είμαστε ένα. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Δεν μπορώ να δεχτώ πως όλα αυτά που γίνονται και αφορούν τρίτους μάς έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Θέλω μόνο να με καταλάβεις κι εσύ. Δεν μπορώ να αφήσω μόνη την οικογένειά μου τώρα».

Η Αργυρώ φαίνεται να αρχίζει να καταλαβαίνει, ενώ όταν μαθαίνει και για το χτύπημα στον Μαθιό, κλονίζεται. Η συζήτησή του θα τους οδηγήσει σε μια απρόσμενη απόφαση που θα αφορά την πρόταση του Αστέρη να παντρευτούν κρυφά από όλους στην Αθήνα. Η Αργυρώ όμως θα τον σταματήσει θυμίζοντάς του τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν την τελευταία φορά που προσπάθησαν να παντρευτούν χωρίς να το ξέρει η μητέρα του. Στη συνέχεια όμως δεν θα διστάσει να του πει και πώς ονειρεύεται τον γάμο τους, όταν εκείνος με το καλό γίνει.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό - Ο όρκος της Καλλιόπης στον νεκρό της άντρα