Σασμός: Στη φυλακή ο Παύλος - Σοκαριστικό αυτό που βρέθηκε χτισμένο στους τοίχους του οινοποιείου του

«Είναι αθώος! Άφησέ τον ελεύθερο και θα σου πω την αλήθεια»

Σασμός: Στη φυλακή ο Παύλος - Σοκαριστικό αυτό που βρέθηκε χτισμένο στους τοίχους του οινοποιείου του

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό! Μια πληροφορία που φτάνει στο γραφείο του Χρήστου, τον αναγκάζει σε έφοδο στο οινοποιείο του Ευθύμη που έχει αναλάβει ο Παύλος. Αυτό που θα βρεθεί χτισμένο στους τοίχους, θα εκπλήξει όλους.

Ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης θα ενημερώσει Αντώνη, Γιώργο και Μύρο πως πρόκειται να κάνουν μια έφοδο αλλά δεν θα τους πει πού. Ετσι, όταν βρεθούν έξω από το οινοποιείο που διατηρεί πλέον ο Παύλος, όλοι θα μείνουν άναυδοι. Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα διατάξει να κάνουν φύλλο και φτερό τον χώρο που με μεράκι είχε φτιάξει ο Ευθύμης Φαρμάκης και όταν τελικά δεν βρουν τίποτα θα απογοητευτεί. Έτσι, θα πάρει μόνος του έναν λοστό και θα αρχίσει να γκρεμίζει τους τοίχους γύρω του. Σε έναν από αυτούς θα βρει κάσες γεμάτες τουφέκια. Ολοι θα βρεθούν σε σοκ και κυρίως ο Παύλος που δεν θα ξέρει τι τον περιμένει στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ανατριχιαστικό - Ο όρκος της Καλλιόπης στον νεκρό της άντρα

Για αρχή, ο Χρήστος θα ζητήσει να τον συλλάβουν. «Αντώνη, σταμάτα να μου λες πως ο Βρουλάκης είναι αθώος. Οταν μπήκα στο γραφείο του ταράχτηκε. Ηταν εμφανές πως κρύβει κάτι. Θεωρείς τους συγχωριανούς σου δικούς σου ανθρώπους και τους αντιμετωπίζεις με επιείκεια. Ειδικά τον Παύλο Βρουλάκη, που είναι και ξάδελφος της γυναίκας σου», θα πει ο νέος εισαγγελέας.

Σασμός: Η Καλλιόπη στο πλευρό του Παύλου

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, κανείς, ούτε καν ο ίδιος ο εισαγγελέας, δεν θα πιστέψει πως ο Παύλος έχει ανάμειξη με τα κρυμμένα όπλα. Απλά θα χρησιμοποιήσει το περιστατικό για να βρει άλλους ενόχους και ίσως να φτάσει στον δολοφόνο του Ευθύμη. Παρ’ όλα αυτά, σύσσωμοι οι συγχωριανοί του θα πάνε να τον δουν στο κρατητήριο, με πρώτη και καλύτερη την Καλλιόπη που θα του τονίσει:

Η Νάντια του Σασμού

«Κανένας δεν θα με πείσει ποτέ πως εσύ έχεις σχέση με τα όπλα που βρήκανε. Ο Φαρμάκης σε πήρε στον λαιμό του. Θα βγεις από εδώ. Η φαμελιά μου είναι στο πλευρό σου». Την παρουσία τους θα κάνουν αισθητή η Θοδώρα, ο Μαθιός, η Μαρίνα, ο Τηλέμαχος αλλά και ο Βαγγέλη,ς που όταν δει το αφεντικό του πίσω από τα σίδερα, θα μιλήσει στην Εύα να κάνει ό,τι μπορεί για να τον απαλλάξει. Εκείνη, χωρίς να χάσει καιρό, θα στείλει ένα ακόμα ανώνυμο μήνυμα στον εισαγγελέα, στο οποίο θα γράφει: «Ο Παύλος Βρουλάκης είναι αθώος. Αφησέ τον ελεύθερο και θα σου πω την αλήθεια. Ενας φίλος». Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα ζητήσει να πάρουν αποτυπώματα από το χαρτί αλλά άκρη για τα σημειώματα που φτάνουν στο γραφείο του θα αργήσει να βγάλει.

Η Νάντια επιστρέφει και διεκδικεί την περιουσία των Σταματάκηδων

Δείτε επίσης: Σασμός - νέα επεισόδια: Επιστρέφει ο πατέρας του Αντρέα!

Ο εισαγγελέας καλεί τη Νάντια για κατάθεση και εκείνη επιστρέφει χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν. Αρχικά θα θελήσει να δει τον Μαθιό και τη Βασιλική, όμως τα νέα που θα της μεταφέρουν όχι μόνο δεν θα της αρέσουν αλλά και θα την κάνουν να ζητήσει εκδίκηση. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από το νέο που θα την κλονίσει και θα αφορά στον θάνατο του Νικηφόρου, θα μάθει πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη. Αμέσως θα κατηγορήσει τη Βασιλική πως της το έκρυψε επίτηδες για να μην αναγκαστεί να της δώσει μέρος της περιουσίας τού πρώην άντρα της και ο Μαθιός θα τη διώξει από το σπίτι τους. Η κοπέλα, που τελικά θα βρει καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου, θα αποφασίσει να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα της και θα μιλήσει στη Στέλλα γι’ αυτό. Ομως εκείνη θα την αποθαρρύνει. Εναντίον της θα βρεθούν ακόμα Μανόλης, Τζένη και Θοδώρα. Η Βασιλική πάντως, για μια ακόμα φορά θα της ανοίξει την αγκαλιά της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου