Γιώργος Ασημακόπουλος: Καταγγελία για το Survivor - «Οι διάσημοι τα βράδια κοιμούνται στην καλύβα των ρεπόρτερ»

Σοκαρισμένοι στο πλατό του Happy day με την αποκάλυψη του πρώην παίκτη του ριάλιτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Ασημακόπουλος: Καταγγελία για το Survivor - «Οι διάσημοι τα βράδια κοιμούνται στην καλύβα των ρεπόρτερ»

Το πρωί της Τρίτης 16/1 ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, στο οποίο έχει συμμετάσχει κι αυτός στο παρελθόν σχολιάζοντας τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο κι αποκαλύπτοντας μια πληροφορία σοκ για του Διάσημους!

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το φετινό Survivor

«Θεωρώ ότι φέτος οι μαχητές είναι λίγο άοσμοι, δεν έχουν αυτή την λάμψη και οι διάσημοι έχουν τουπέ και αμανέ, κατά την γνώμη μου, τώρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί στην πορεία. Βλέπω την Ασημίνα να έχει μεγάλο τουπέ, και με τον Rob λίγο που έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει τον Σάββα και τους βλέπουμε να παίζουν μαζί και τελικά τον κερδίζει, εκεί το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, τον άτιμο! Το παιδί πάει πολύ αργά, αλλά μάλλον είναι ψύχραιμος.

Η ψήφιση του Αλέξη Παππά θεωρώ πως είναι πολύ λάθος, είναι ένας παίκτης που βοηθάει την ομάδα όπως έχουμε δει, δίνει συμβουλές στον στόχο και βλέπουμε από την ομάδα 6 άτομα να τον ψηφίζουν. Ο Παππάς δεν κάνει τόση ίντριγκα φέτος, δεν έχει βρει κάποιον να στοχοποιήσει. Η Ασημίνα, αν αλλάξουν οι κανόνες θα τα βρει δύσκολα.

Είχα δεχτεί κάποια τηλέφωνα αλλά δεν είμαι στην φάση να ξαναμπώ Survivor. Τα ποσά που δίνουν ισχύουν, είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Έχω να πω ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ, τα βράδια οι Διάσημοι δεν κοιμούνται στην καλύβα. Πηγαίνουν και κοιμούνται στην καλύβα των ρεπόρτερ. Φεύγει δηλαδή το πρωινό crew και έρχεται το βραδινό crew. Έχει σκεπή αυτή η καλύβα, μπορεί να έχει και κανέναν κάδο. Από έγκυρες πληροφορίες τα ξέρω αυτά!

Τώρα που το βλέπω θα ήθελα να είμαι μέσα, ειδικά στα αγωνίσματα.»

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα και "τελείωσε" το Survivor

Το βράδυ της Δευτέρας 15/1, το MasterChef επέστρεψε για 8η χρονιά (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) μέσα από την συχνότητα του STAR και σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB οι τηλεθεατές το περίμεναν πως και πως!

Σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη, αυτή της prime time, που μέχρι στιγμής κυριαρχούσε το Survivor στον ΣΚΑΙ, το ριάλιτι μαγειρικής του STAR με το καλησπέρα σας κατάφερε όχι απλά να "πάρει" τον κόσμο που τόσο καιρό έβλεπε το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά να εξοντώσει πλήρως όλο τον ανταγωνισμό βγαίνοντας πρώτο και με μεγάλη διαφορά!

Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό το MasterChef κατάφερε να φτάσει το 21,1% με απίστευτα τέταρτα (16,0-20,9-16,2-20,4-23,1-17,8-21,8-23,9-25,6-24,8-21,5-21,6) αφήνοντας πίσω το Survivor με 13% (7,2-7,9-11,7-11,3-6,9-9,9-9,7-10,7-9,8-10,1-14,5-16,4-22,4-23,6-20,6-16) από εκεί που έκανε 20 αλλά και την μυθοπλασία που έκανε κι αυτή πρεμιέρα για τη νέα σεζόν!

Το μόνο που μένει να δούμε τις επόμενες μέρες είναι αν όλο αυτό προκλήθηκε λόγω περιέργειας ή όντως το MasterChef θα γίνει η αγαπημένη βραδινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα...

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.