MasterChef trailer 16/1: Spoil για το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 - Η γυναίκα που ξεσπά σε κλάματα και ισοπεδώνει την ψυχολογία των κριτών

Χαρμολύπη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
MasterChef trailer 16/1: Spoil για το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 - Η γυναίκα που ξεσπά σε κλάματα και ισοπεδώνει την ψυχολογία των κριτών

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15/1 το διαχρονικό ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, με ένα επεισόδιο - που όπως μαρτυρούν και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε (δείτε τα εδώ) - μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το πρώτο στάδιο που περνούν οι επίδοξοι μάγειρες και παρακολουθούν οι τηλεθεατές είναι αυτό των audition.

Εχθές, λοιπόν, ο Χρήστος Μοίρας κατάφερε να γίνει viral στο Twitter - για τους λάθος λόγους μάλλον (δείτε εδώ τι συνέβη) ενώ σήμερα, σίγουρα θα συγκινήσει το κοινό η συμμετοχή της κυρίας Ελένης, η οποία όπως μάθαμε κατάφερε να ακουμπήσει και των σεφ την καρδιά. Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες στον επίσημο λογαριασμός του MasterChef στο Tik tok ανέβηκε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την κυρία Ελένη να ξεσπά σε κλάματα λέγοντας την δική της ιστορία (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Απόψε, λοιπόν, στο trailer, μεταξύ άλλων παικτών φαίνεται και η συγκεκριμένη συμμετοχή κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef

Οι αλλαγές στην διαδικασία των audition

Υπενθυμίζουμε πως φέτος κάποια πράγματα στο ριάλιτι μαγειρικής έχουν αλλάξει. Οι παίκτες, για παράδειγμα, μεν θα μαγειρεύουν ατομικά, αλλά εμφανίζονται ανά δυάδες μπροστά στους τρεις κριτές.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν δύο ικανοί παίκτες, που να αξίζουν αμφότεροι την ποδιά, αλλά μόνο ένας θα την κερδίσει. Στον αντίποδα, παίκτες που παρουσιάζουν ένα μέτριο πιάτο στην audition, θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, και να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία κακή στιγμή. Η επιλογή των αντιπάλων θα γίνεται τυχαία.