MasterChef highlights 16/1: Μετά τα κλάματα, ήρθαν οι επικές στιγμές - «Έγλειψε το δάχτυλό του και μετά...»

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef highlights 16/1: Μετά τα κλάματα, ήρθαν οι επικές στιγμές - «Έγλειψε το δάχτυλό του και μετά...»

Νέους παίκτες να διαγωνίζονται για μια θέση στο σπίτι του MasterChef παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο στο STAR. Για ακόμα μια φορά είδαμε κλάματα, συγκινήσεις, ικανούς μάγειρες αλλά και ένα επικό περιστατικό.

Αναλυτικά τα 16/1 highlights του MasterChef

«Έκανα φριχτή οικονομία, γιατί είχα και τη μητέρα μου άρρωστη...» - "Λύγισε" η Γεωργία μπροστά στους κριτές

Xθες, μία από τους διαγωνιζόμενους που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι για να καταστήσουν μία θέση στο διαγωνισμό αλλά και την ποδιά, ήταν η Γεωργία. Κατά την διάρκεια της γευστικής δοκιμής, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της, καθώς μιλούσε για την οικονομική της κατάσταση και τις δυσκολίες που πέρασε.

«Είμαι ένας άνθρωπος και δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί πολλοί το κρύβουν. Δεν ντρέπομαι να το πω, είμαι ένας άνθρωπος φτωχός. Η οικογένειά μου δεν ήταν ποτέ πλούσια. Δουλεύω από πολύ μικρή.

Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα μόνη μου! Θυμάμαι ότι για να αγοράσω τα μαχαίρια μου, ήθελα να έχω καλά μαχαίρια, έκανα φριχτή οικονομία, γιατί είχα και τη μητέρα μου άρρωστη. Όμως δεν έκανα ποτέ πίσω! Και όποιος πήγε να μου βάλει εμπόδια, όπως πήγαν και φέτος, είπα “όχι, εγώ θα πάω”. Συγγνώμη, συγκινήθηκα!» ανέφερε.

Δείτε επίσης: MasterChef: Οι κερδισμένοι της κουτάλας και πού βρίσκονται

«Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά....» - Άφησε το εστιατόριο του και έγινε τεχνίτης νυχιών

Μία μονομαχία που τράβηξε αρκετά το ενδιαφέρον, ήταν εκείνη της Γεωργίας και του Φραντζέσκου. Οι δύο παίκτες που κλήθηκαν να μονομαχήσουν για μία θέση στο ριάλιτι μαγειρικής, αφηγήθηκαν τις οικονομικές τους δυσκολίες αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά ο Φραντζέσκος είχε και εκείνος μια ιδιαίτερη ιστορία να αφηγηθεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά παράτησε ένα εστιατόριο που είχε λόγω χρεών και αποφάσισε να ασχοληθεί με την ονυχοπλαστική.

«Εμένα μου αρέσει γιατί ζωγραφίζω κιόλας, οπότε μέρα με τη μέρα το αγάπησα κι αυτό. Μετά από 13 χρόνια που είχα εστιατόριο, πρέπει να βγάλω τα προς το ζην. Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο τέχνες και στα δύο έχεις να κάνεις με χρώματα, με σχεδιασμό» ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Έγλυψε αυτό που δοκίμασε και μετά έπιασε τη μαρέγκα - "Κόκκαλο" ο Σωτήρης Κοντιζάς με την γκάφα του παίκτη

Εκτός από τις συγκινήσεις το επεισόδιο είχε και τις κωμικές του στιγμές. Μία απο αυτές ήταν από έναν παίκτη ο οποίος δοκίμασε μπροστά στους κριτές το γλυκό που είχε φτιάξει, με τα χέρια.

Ο λόγος για τον Πάνο, που επιχείρησε να διακοσμήσει το πιάτο του με μαρέγκα, η οποία όμως του είχε "κόψει" και έτσι εκείνος τη δοκίμασε με τα χέρια και όχι μόνο αυτό, αλλά συνέχιζε να ακουμπάει τη μαρέγκα με το χέρι που είχε προηγουμένως γλύψει.

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους τρεις κριτές. Ο Σωτήρας Κοντιζάς έμεινε άφωνος ενώ από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε την ευκαιρία να τον "πειράξει" ενώ παράλληλα ξέσπασε στα γέλια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

O παίκτης που είδε τον Κοντιζά στην Μάνη και τον "κάρφωσε" στον αέρα

Νεαρός παίκτης αποκάλυψε πως είδε τον Σωτήρη Κοντιζά στον Σταύρο Νιάρχο και του μίλησε, με τους κριτές να ξέσπασε σε γέλια, καθώς όλοι κάπου τον έχουν πετύχει.

«Με έχουν δώσει όλοι. Ο άλλος με βρήκε στην Μάνη. Κολλημένοι. Κώλο δεν βάζεις κάτω» ανέφερε ο Σωτήρης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντά: «Εμείς όποτε σε παίρνουμε είσαι σε call».