Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «H Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν, το ξέρουμε όλοι»

Το σχόλιο του Αντρέα Μικρούτσικου για «συμμετέχοντες δύο ταχυτήτων»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «H Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν, το ξέρουμε όλοι»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που μίλησε μεταξύ άλλων για την πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη, καθώς και για τις πρώτες μέρες του φετινού Survivor, παιχνίδι στο οποίο ξεχώρισε εκείνη και ο σύντροφός της. Ανάμεσα στους παίκτες που σχολίασαν με τους συνεργάτες της εκπομπής του Alpha ήταν ο Αλέξης Παππάς, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, όπως και η πολυσυζητημένη σχέση της με τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η Μαριαλένα αποκάλυψε στην αρχή ότι βλέπουν το Survivor μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά δεν έχουν καταλήξει στις προτιμήσεις τους ακόμα. Όπως είπε αμέσως μετά, σχολιάζοντας κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Ο Παππάς είναι πιο ήρεμος απ’ ό,τι ήταν το '21. Είναι λίγο πιο διπλωματικός, ενώ το ’21 ήταν πιο καυστικός και straight. Περίμενε όμως, γιατί είναι τετραπέρατος και θα κάνει πολλά πράγματα. Ελπίζω να μην φύγει κιόλας».

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου - Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Διάσημων

Το σχόλιο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι πλέον βγάζουν τον αληθινό τους χαρακτήρα, δεν υπολογίζουν την εικόνα τους, κάτι που δεν μου αρέσει. Είναι σαν να έπαιζαν θέατρο στην ουσία. Η Ασημίνα το είπε ξεκάθαρα βασικά ότι, εφόσον δεν με λέει φωνακλού πια ο κόσμος, θα κάνω ό,τι σας ενοχλεί διπλά, τριπλά και τετραπλά. Δεν μου άρεσε αυτή η τοποθέτηση. Ανέκαθεν ήταν έντονος χαρακτήρας, τώρα έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για την Κατερίνα Δαλάκα, με την Μαριαλένα να απαντάει: «Δεν με ενοχλεί καθόλου που μπήκε η Δαλάκα τέταρτη φορά. Από τη στιγμή που της έγινε η πρόταση από την παραγωγή, καλά έκανε και την αποδέχθηκε. Ενδεχομένως να θέλει να ολοκληρώσει κάτι που άφησε μισοτελειωμένο πέρσι. Το ότι έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το ξέρουμε όλοι. Δεν είναι κακό για εμένα». Εκεί παρενέβη ο Αντρέας Μικρούτσικος για να σχολιάσει: «Για εμένα υπάρχουν συμμετέχοντες δύο ταχυτήτων, κάποιοι ευνοούμενοι, και κάποιοι... ανευνόητοι».