Survivor: «Προσπαθούσαν να ανέβουν στο βουνό για να...» - Η Χατζίδου ''κάρφωσε'' χοντρές παραβάσεις 6 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

«Εγώ λιποθύμησα, είχα πίεση 7-4 για να μου δώσουν μία δεύτερη μπανάνα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: «Προσπαθούσαν να ανέβουν στο βουνό για να...» - Η Χατζίδου ''κάρφωσε'' χοντρές παραβάσεις 6 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Η Ελένη Χατζίδου την Τετάρτη 17/1 έκανε ένα μικρό throwback μέσα από το πλατό της εκπομπής, που παρουσιάζει ''Breakfast at Star'' με την παρουσιάστρια να κάνει αποκαλύψεις για την περίοδο που αγωνίστηκε στο Survivor.

Μπορεί το Survivor all star να ήταν η αφορμή να μάθει το τηλεοπτικό κοινό, πως γίνονται παρανομίες και παρατυπίες στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο παίκτες που έχουν λάβει μέρος στο παιχνίδι ήξεραν πολλά από όσα είχαν κρυφτεί από τον κόσμο και την παραγωγή.

Με τη σειρά της λοιπόν η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε, πως την περίοδο που βρέθηκε εκείνη στον Άγιο Δομίνικο έβλεπε παίκτες να ανταλλάσσουν με τους ντόπιους τα νερά τους με ένα μπισκότο.

Δείτε εδώ: Τι θα δούμε στο σημερινό 17/1 επεισόδιο του Survivor 2024

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την περίοδο που έπαιζε στο Survivor

«Οι ρεπόρτερς μπορεί να ήταν και πιο αυστηροί με εμάς τους Διάσημους για να μην πάρουμε αέρα. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε οδοντόβουρτσα, ούτε ξυραφάκια, ούτε τίποτα. Πέρασαν οι πρώτες δύο εβδομάδες, που δεν ξέρω πώς τις μετρούσαμε, και λέγαμε πότε θα έρθει η οδοντόβουρτσα; Μας έλεγαν μη μιλάς.

Εγώ λιποθύμησα, είχα πίεση 7-4 για να μου δώσουν μία δεύτερη μπανάνα. Τότε κάποιοι προσπαθούσαν να σπάσουν κανόνες, να πάνε λίγο πιο πάνω στο βουνό εκεί που δεν σε έβλεπε το μάτι μας για να δουν μήπως υπάρχει κάτι, γιατί πεινούσαμε πραγματικά - κλαίγαμε από την πείνα.

Όταν μας μετέφεραν στα αγωνίσματα, βλέπαμε τους ντόπιους. Εμείς εκεί είχαμε νερό - ενώ εκείνοι όχι, αυτό το πρόβλημα έχουν. Μας ζήταγαν νερό και τους το πετούσαμε, επειδή το έχουμε σε αφθονία για να μας δώσουν ένα μπισκότο. Και αυτό το τρώγαμε περίτεχνα, να μην κοιτάει κάποιος. Όχι συμφωνίες, που ακούγονται τώρα.

Εγώ είμαι μπούφος. Άμα το ήξερα ότι γίνονταν αυτά τα πράγματα θα είχε κάνει τα κονέ μου. Είμαι πατάτας, θα έκανα άλλη οικονομική συμφωνία και σας το λέω», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου - Survivor