Survivor 2024: «Αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, αλλά δεν μιλάω...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά τον αγώνα 

«Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, αλλά δεν μιλάω...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά τον αγώνα 

Ένα απαιτητικό αγώνισμα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι παίκτες της κόκκινης και την μπλέ ομάδας, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/1 στο Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μπήκε στον στίβο μάχης παρά το γεγονός ότι δεν ένιωθε πολύ καλά.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα μετά τον αγώνα

Ωστόσο πάρα τις επίμονες προσπάθειες των διασήμων, το έπαθλο της εβδομάδας, πήραν άξια οι Μαχητές (δείτε εδώ). Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αγώνα, και όταν της έδωσε τον λόγο ο Γιώργος Λιανιός εκείνη δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο! Υποφέρω σε αυτό το σημείο του σώματος μου. Συνεννοήθηκα με τον γιατρό για να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική ώστε να μας δείξει τι έχω. Θέλω να πω ότι αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, που τα παιδιά κέρδισαν, αλλά δεν μιλάω

Ίσως να το έχω τώρα χειροτερέψει γιατί παίζω τόσο καιρό και αυτό είναι που με κάνει να στεναχωριέμαι. Είναι πολύ νωρίς για να τραυματιστείς στο παιχνίδι και ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω. Θα είμαι εδώ και στην πρώτη ασυλία και στην δεύτερη για να αγωνιστώ ό,τι και να γίνει» ανέφερε η παίκτρια των διασήμων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ωστόσο νωρίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έβαλε και τους τρεις στόχους, ο τελευταίος τελικά δεν μπήκε. Όσο εκείνη πανηγύριζε χωρίς να αντιληφθεί ότι δεν έχει κερδίσει, η αντίπαλός της βρήκε χρόνο πέτυχε τον στόχο της.

Το βιογραφικό της

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ασημίνα Χατζηανδρέου

  • Ηλικία: 24 ετών
  • Ιδιότητα: Sports Manager

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Υπήρξε ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα και πλέον είναι Sports Manager. Της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όριά του και σύμφωνα με την ίδια, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Αποτελεί το… «βουνό» του Survivor και επιστρέφει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο (2022 και 2023) με δυνατή ψυχολογία και καθόλου άγχος. Της έχουν λείψει τα αγωνίσματα στους στίβους μάχης και εκεί ακριβώς θα τα δώσει όλα για το καλό της ομάδας της. Τι θα της λείψει περισσότερο από την Ελλάδα; Φυσικά, οι δικοί της άνθρωποι.