Survivor: Το "καυτό" πλάνο της Μαριλίνας στην παραλία των Μαχητών που έφερε αναστάτωση

Η Glute Makeover έκανε γυμναστική στους συμπαίκτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Το

Η 30χρονη Μαριλίνα Βακονδίου δεν είναι μια απλή personal trainer! Η αγάπη της για το γυναικείο σώμα της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό!

Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια. Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

Μάλιστα, η glute makeover όταν δεν είναι κουρασμένη από τον στίβο μάχης, κάνει ασκήσεις στους συμπαίκτες της στην παραλία των Μαχητών, για να αποκτήσουν και εκείνοι... τέλεια πίσω όψη.

Το "καυτό" πλάνο της Μαριλίνας στο Survivor

Η Μαριλίνα Βακονδίου έχει ένα απίστευτο κορμί μιας και η γυμναστική είναι στην καθημερινότητα της και οι αναλογίες της είναι συγκλονιστικές. Όταν λοιπόν χθες Τετάρτη 17/1 (δείτε αναλυτικά τα highlights του επεισοδίου) έκανε ασκήσεις στους συμπαίκτες της προκάλεσε... αναστάτωση!

Οι δυο νέοι παίκτες που μπαίνουν

Ο νέος Διάσημος μίλησε πριν φύγει για το Survivor στο Fays Time, αναφέροντας: «Είπα "ναι" στην πρόταση της Acun Media γιατί ήταν τέτοιο και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το timing. Ακόμα και το σήριαλ "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που με ευνόησε. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο να του πω για την πρόταση ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμικτα συναισθήματα. Με στήριξε και με στηρίζει. Οι γονείς του το βλέπουν το Survivor. Ήρθαν Αθήνα, βγήκαμε, χαιρετηθήκαμε.

Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό. Έχω ένα θέμα. Θυμάμαι και από τον στρατό, το ροχαλητό μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Μου αρέσει το ότι φέτος έχει αλλάξει και είναι αγωνιστικό. Δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο θα τα πάω καλά».

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Νούρκα!

Την Κυριακή 21/1 επίσης μπάινει και ο Σωτήρης Λαμάι, ένας πολύ γνωστό Tik Toker, ο οποίος ασχολείται επίσης με τις επιχειρήσεις.

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, τον συνάντησε και ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το παιχνίδι, εκφράζοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές του, αποκαλύπτοντας μάλιστα, με ποια πρόσωπα θεωρεί πως θα τα πάει καλά και με ποια όχι.

«Αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο στόχος ζωής μου, είναι να κάνω οικογένεια, σπίτι, μαγαζιά, λεφτά. Αυτά τα κατάφερα. Αυτό που δεν έχω καταφέρει εδώ και μία εξαετία που το τρέχω, ήταν να μπω στο παιχνίδι. Ο Θεός φέτος με ευλόγησε. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου βασιλιά, βασιλιά, βασιλιά! Ότι έχει να κάνει με έναν βασιλιά θεωρώ ότι το έχω. Έντονη προσωπικότητα, ευφυής, μαχητικός... Δεν έχω φοβίες. Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σε ανθρώπινο πλαίσιο. Δεν έχω θέματα συμβίωσης.

Έχω σκοπό να βγω νικητής. Ευελπιστώ να το κάνω. Είμαι αρκετά καλά οικονομικά, δεν ξέρω τι θα κάνω τα χρήματα αν κερδίσω τα χρήματα, αλλά σίγουρα θα έκανα κάτι για το παιδί μου και τη γυναίκα μου. Το παιδί μου θα αισθανθεί όμορφα που θα με δει στην τηλεόραση. Φοβία μου είναι να μην πέσω σε καμιά κλίκα. Ελπίζω να μείνω όσο πρέπει για να κάνω εγώ τη δική μου τακτική σαν βασιλιάς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Ρομπ μπορεί να έχει πρόβλημα μαζί μου. Μ' αρέσει ο χαβαλές, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να προσφέρεις. Θα ήθελα να κοντράρω τον Αλέξη Παππά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποτιμούν τους συνανθρώπους τους, εκεί θα βρεθεί εκεί ο Βασιλιάς και θα έρθει στα ίσα ο Παππάς. Δεν πειράζει αν με χαρακτηρίσουν αλαζονικό».